[]

ALES sıfırdan matematik

Önümüzdeki Ales’e kadar sadece matematikten 5-10 soru çözdürecek anlatımlı adam gibi bir kitap var mı? Matematik, eğitim sistemimiz nedeniyle 6. Sınıf düzeyinde. Ama anlatsa anlarım.




 
herhangi bi' matematik 1 kitabı çözer o işi.

Ben günceli pek takip etmedim ama bizim dönemimizde tümay'ın siyah bi' kitabı vardı sanırım nesibe aydın yazmıştı. o mesela evde varsa(bizim zamanımızda herkesin evinde vardı) ondan çalışabilirsin.

Ya da karekök yayınlarının ''köşetaşı'' modeli de baya iyi bi' kitapmış. kuzenimde görmüştüm onu da.


İnternet erişimin varsa daha kolay olur, youtube'dan herhangi bi' hocanın anlatımında matematik 1'i dinleyebilirsin. Onda da nejdet kirpi'yi tavsiye ederim. Diğerleri çok geyik yapıyor bu soruyu çözüp geçiyor.

Ankaradaysan da eğer ben de anlatabilirim istersen ama kekemeyim ben aynı zamanda biraz da agresif bi' yapım var başarısız olursan dövüşebiliriz de 5-10 soru kolay halledilebilecek birşeye benziyor uzaktan.

ben alese girdiğimde kolaydı en azından

edit: nesibe aydın değil, faniye alan yazmış
  • mete kudur  (25.01.20 17:29:20 ~ 17:39:26) 
@mete kudur cevaplarınız işime yaradı. Başladım bile. Aslında Ankara’dayım ama sadece ziyaret için geldim. Teşekkür ederim.


  • iddaaci  (25.01.20 20:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.