[]

Karın kası

Boyum 179, kilom 73. Alt karnım biraz yağlı, o yüzden karın kasları belli değil. Bunu ortaya çıkarmanın tek yolu kilo kaybetmek mi? Yoksa hem kardiyo yapıp hem aldığım kaloriyi artırsam, birkaç aylık süre içinde aynı kiloda kalıp karın kasını belirginleştirmem mümkün müdür?




 
Deildir.
Kalori açığı yaratıp yağları yakacaksın, ister yemeğinden kıs, ister cardio’nu arttır. Yağ gitmeden karın kası gözükmüyor maalesef. Aslında sen de biliyorsun sorunun cevabını da işte ben de böyleydim :) maalesef sihirli bir iksiri yok hocam bu işin.

  • Deathrow  (25.01.20 15:29:22) 
Bir kaç ayda aynı kiloda kalarak kaslarında fark yaratacak kadar kütle artışı sağlayamazsın. Kilo verirsen de zaten zayıfsın çöp gibi kalırsın.

Bir kaç ay değil de 1 kaç sene dersen anca mantıklı görünüyor.
  • kimlanbu  (25.01.20 17:10:15) 
önce kalorini arttırarak kas çalış. kilo al. daha sonra yağ yakmak için kaloriyi azaltarak kas çalışmaya devam etmen gerek. En az kas kaybıyla kilo ver ki kasların ortaya çıkabilsin. ilk başta kalorini arttırmadan çalışırsan kas yapmak yerine kastan kaybedersin


  • fingers of fury  (25.01.20 23:38:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.