[]

Araç konusu arada kaldim

Merhaba arkadaslar,
2 ay sonra Türkiye'ye dönüş yapacağım. Şimdiden bizimkilere söyledim araba bakın diye ben de bakıyorum bazen ama fiyatlar uçmuş durumda 100.000 TL limitim var. Bu paraya da saçma sapan bir araba almak istemiyorum. Bende şöyle düşünüyorum kucukluktuen beri off-road a ilgim vardi. Fakat daha once sadece bir kaç defa gittim orada da ben kullanmadım zaten aracı, fakat sürekli takip ederim off-road kanallarını vs.
Dün de peder aradı 96 model Kia Sportage bulmuş 33bin TL fiyatinda. Ben de düşünmeye başladım bir tane böyle bişey alayım 60 bin TL ye de normal bineceğim bir araba bakayim. Sportage doğa geziler küçük off-road başlangıcı yani haftadonlari kullanayim diyorum.
Sizce bu fikir mantıklı mı?
Off-road baslangici için sizin tavsiyeleriniz var mı?
Yoksa hiç heyecan arama al bir tane Clio geç mi dersiniz?
Bu arada 2 yıldır Türkiye'de yaşamıyorum. Az çok ekonomiden haberdarim fakat yine de bu off-road çok mu pahali olur tam kestiremiyorum

 
96 sportage ile sadece sanayide offroad yaparsın.

100.000₺ bu zevke uygun bir bütçe değil.
  • valentinov  (25.01.20 15:25:18) 
@valentinov hocam öyle profosyoneller gibi para harcayamam. Benim derdim doğa gezileri, kamp için bir yerle gitme gibi bir de yavaş yavaş öğrenme bu işi. Ben de isterim land cruiser cherokee gibi araçlarla yapmak fakat durum elvermiyor.


  • retarder  (25.01.20 15:46:16) 
Mantıklı, ama 33e alacağın cip üzer.


  • antihero  (25.01.20 15:48:16 ~ 14.08.20 01:55:02) 
Hocam sana tek atışta reçeteyi yazıyorum, hayırlı olsun:

Dacia Duster
  • 038576  (25.01.20 16:29:31) 
Duster demeye geldim benden önce yazmışlar bile. Hem bütçenin altında hem de sanayiye yolun düşse bile üzülmezsin.


  • kimlanbu  (25.01.20 17:14:30) 
Bende Duster demeye geldim.


  • Topalordek  (25.01.20 20:41:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.