[]

Ananası yeşilken almak

Ananası www.google.com şu haldeyken alıyorum. Birkaç gün bekliyorum avokado gibi olgunlaşır belki diye ama pek olgunlaşmıyor. Hatta küfleniyor.


www.google.com gibi olması için ne yapmalıyım?

 
en uygun haldeyken alıyorsunuz, bekletmeden yiyin hocam. sararınca lezzeti de gidiyor.
yeşil ananas = olgunlaşmış/yemeye hazır (yanlış mı biliyorum yahu?)

  • MtKrt  (25.01.20 00:19:13) 
Tuz dök yerken yeşili olmuş olandır


  • yeliz adeley  (25.01.20 01:03:51) 
O sarı olan bitkinin üstünde olgunlaşıyor. Daha hızlı bozulduğu için de türkiye gibi ananas çiftliği olmayan yerlerde bulunmuyor. Avrupa'da marketlerde oluyor ama uçakla gelmiş oluyor ve normaline göre 2-3 kat pahalı oluyor. Yeşil aldığın ananas da yemeye hazır oluyor, bekletirsen ekşir, asidik tadı artar.


  • mirafiori  (25.01.20 10:41:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.