[]

Nakliyat Yöntemi Tavsiyesi

İstanbul'dan annemin yanına kesin dönüş yaptım. Aslında dönüş yapalı bir seneyi geçti ama atanınca durum anca kesinleşti.

Buraya bir valizle gelmiştim ve iyi kötü idare etmiştim ama artık bütün eşyalarımı yanıma getirtmem lazım. Eşyalarım da aslında giysilerim ve kitaplarım ve hepsi kolili bir şekilde hazır. 7-12 desi aralığında yaklaşık 55 koli eşyam var. 12 desi olanlar 22 x 44 x 38 cm ve sayıları az, yani öyle aman aman bir şeyim yok aslında.

Ben bunu günlere yayarak kargoyla bile hallederim diyordum ama o zaman 22 lira olan 12 desilik kutu gönderim ücreti şu an 38 lira olmuş. Mobilyam falan olmadığı için bu kutuları taşımanın daha pratik bir yolu var mıdır? Şehirden şehire nakliyat biraz gözümü korkutuyor.

 
Boş dönen bir kapalı kasa kamyonet bulmanız gerekiyor. Tek seferde gelmesi tek tek 55 seferde gelmesinden daha avantajlı. Ama kargo şirketleri ile de 54 koli üzerinden indirim alabilirsiniz, pazarlık yapın.


  • ykyt  (24.01.20 20:21:08) 
Kamyonetle taşınmasına nasıl güvenebilirim gerçekten bilmiyorum. Kadın başıma aynı araçla gelemem (mesafe yaklaşık 1000 km), yüklemeden sonra uçağa atlayıp buradan karşılayayım desem adamın geleceğinin garantisi yok.

Onunn yanından ayrılıp annemin yanına geldiğim için babam asla yardımcı olmak istemiyor, ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bugün akıl almak istedim, gidip geldikçe yavaş yavaş götürürsün dedi çünkü o günden beri yanına hiç gitmemiştim =///
  • marjory  (24.01.20 20:37:51 ~ 20:42:41) 
Ambar firmasından fiyat alın. Kapıya kadar getirirler , şehir belirtmemişsiniz ama nak kargo , ege ulaşım gibi firmalar olur. Sıkı pazarlık edin.


  • synax  (24.01.20 21:07:55) 
Nakliyat ambarları kesin çözüm, bölgenize/şehirinize uygun bir ambardan yardım alın. Korkmayın kimse sizin eşyalarınızı çalmaz, bu yöntemle değerli ticari mallar bile yollanıyor.


  • John Bloor  (25.01.20 10:44:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.