[]

İnditex grubunda yonetici olan var ‘mi?

Daha önce zara için yapılan iş teklifini kabul edemeyen bir arkadaşım halen iş arıyor. İnditex grubunda kara liste gibi bir uygulama varmış. Bu durumdan çıkmak için önerisi olan ya da yardımcı olabilecek var mı?




 
Inditex'te kara listeye niye girmiş onu anlamadım ben. İş teklifini kabul etmedi diye olmasa gerek?
Inditex'te çalışmadıysa oranın kara listesine girmesi de saçma. Olayı netleştirmen lazım.

Zara tr'nin üst düzey yöneticileri çok tuhaf insanlar, 3 tanesini bire bir tanıyorum; kalanları da aldıkları kararlardan tanımış kadar oluyorum bir süredir. Birisine takma durumu şaşırtıcı olmaz onlar için, o yüzden ihtimal vermiyor değilim bu kara liste olayının "basit sebeplerle" gerçekleşmesine ama ateş olmayan yerden duman da çıkmaz; arkadaşının ne yaptığı da önemli.

Listeden çıkma konusunda yardımcı olamam ama, baştan söyleyeyim.
  • Bruce  (23.01.20 23:39:35) 
@bruce sadece teklifi kabul etmedi baska bir olay yok :)


  • tosunpasa  (24.01.20 08:28:23) 
teklifi kabul etmedi diye kara listeye alacaklarını sanmıyorum, kabul ettim diyip sonradan saçma bir bahane ile reddettiyse belki ama şu haliyle pek mantıklı gelmedi. nereden anlamış kara listede olduğunu?


  • Bruce  (24.01.20 08:42:50) 
Kara listede olduğunu içerden birisi söylemedikçe bilemez ama zaten iş teklifini reddediş de sistemde görünür.
Yani kara liste uygulaması genel o kişinin başvurularının hiç görülmemesini sağlar, spam gibi düşün.
diğer türlü de görseler dahi bu bizi daha önce reddetmiş diyerek öncelik sıralamasında geriye düşüyor olabilir.
  • atom karincanin torunu  (24.01.20 09:01:54) 
işsizliğin bu kadar düşük olduğu ve eleman bulunamayan bir ortamda sadece iş teklifini reddettiği için insanın kara listeye alınacağını düşünmüyorum.

sonuçta adama ihtiyaçları var. ortalıkta işe muhtaç olan insan sayısı az. niye kara listeye alsınlar? birinin ayağına bastıysa ve not düştülerse zaten geçmiş olsun.
  • ozdek  (24.01.20 12:55:58) 
@ozdek aynı dünyada mı yaşıyoruz? yoksa anlamadığım bir mizah mı var?
"işsizliğin bu kadar düşük olduğu" "ortalıkta işe muhtaç olan insan sayısı az."

  • cursor  (24.01.20 13:20:15) 
@cursor sen harbi yazar mısın?

(bkz: ironiyi anlamayan nesle aşina değilim) oku bence.
  • ozdek  (24.01.20 17:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.