[]

Duvar boyaları ile arası iyi olan var mı?

merhaba arkadaşlar,

en son badana boya işine yıllar önce girdiğimizden şuanki renklere hiç aşina değilim.. kum bejleri karizmatik kremler havalarda uçuşuyor.. maalesef yakında bir polisana da gidemedim,

gatheringhome.co buna benzer biraz açığı mutfak dolabına uygun ne renk olur sizce? beyaz istemiyorum ama bejin bir çeşidi olabilir ama sanki internetten pek anlaşılmıyor.. ve esas soru bu beji salonda hangi renkle tamamlasam? mutfak ve salon L salonda ortak.
ve bir de gül kurusu bir koltuk var elimizde.. başka da bişi henüz yok :D

varsa fikriniz alırım :)

 
Bizim salonu yazın boyadılar, meltem beji diye geçiyor. Güzel sıcak bir bej tonu. Mutfağın dolaplarına uyarsa gül kurusu koltuga da uyar.


  • curukturpkokusu  (24.01.20 00:05:15) 
Filli boya , kristal kuvars rengini şu an evi boyuyorum, hanım çok memnun renkten. Bu sene izmir'de en çok sattıkları renkmiş.


  • synax  (24.01.20 09:47:59) 
hemen bakiyorum tesekkur ederjm. filli boya rengini polisanda da bulabiliyormusum mix centerlar yapabiliyormus..


  • omonia  (24.01.20 18:40:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.