[]

Neden Nezle/Grip Olunca Dışadönük ve Neşeli Oluyorum?

Normalde içine kapanık, çekingen sayılabilecek, hafif sosyalfobisi olan bir bireyim. Şunu farkettim hafif düzeyde ya da orta düzeyde grip olduğumda, nezle olduğumda daha gamsız, daha girişken, daha mutlu birisi oluyorum. Yorgun, halsiz ama daha neşeli eğlenceli birisi. Bu bana çok garip geliyor. Acaba beyin kimyasında bir değişim mi oluyor, yoksa hasta oldum koy götüne diyerek daha gamsız birine mi dönüşüyorum acaba. Normalde söyleyeceklerimi kafamdan tartıp düşünüp konuşurken, bu haldeyken bodoslama konuşuyorum hem millet çok eğleniyor hem ben eğleniyorum, keyif alıyorum. Kızlarla konuşmaya çekinirken, böyle durumda muhabbete doyum olmuyor.

Var mı böyle olan? Neden böyle oluyor sizce?


 
"Olumlu dunya koy gtune gitsin" moduna giriyorsun heralde.

Hastalik bir yandan ölümü hatirlatiyor ama gripten olmeyecegini bildigin icin de nesen mi artiyor acaba?
  • brkylmz  (23.01.20 16:49:56) 
Grip ilacı falan alıyosan içindeki ağrı kesicinin etken maddesi kafa falan yapıyo olabilir :D Antidepresan etkisi yaratıyordur :D


  • superfluid  (23.01.20 19:25:36) 
hayatta kalma psikolojisinin dışa yansımaları diyorum ben. hasta olunca en temel dürtülerimiz öne çıkıyor. iş güç, ders, taksit, borç geri plana itiliyor. bu da haliyle umursamazlık, gamsızlık havasına sokuyor, kafa rahatlıyor falan filan. toplumun hastaya karşı toleranslı yaklaşımını da eklersek sonuç bu oluyor.

umut sarıkaya'nın böyle bir karikatürü vardı hatta. 'kırılan kolu alçıya alınan çocuğun mahallede görmüş geçirmiş, cool takılması' şeklindeydi.
  • heidi'nin dedesi  (23.01.20 19:55:21 ~ 19:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.