[]

salonla odaları bağlayan koridor arasında yüksek çıkıntı

i.hizliresim.com

işte olduğum için gerçek foto çekemedim, salondan diğer 2 odaya geçerken kapı aralığı salonun 4 cm üstünde kalıyor, yer mermer fayans, genişliği 90 cm vardır, akıllı robot almam lazım ama burası yüzünden alamıyorum, buraya nasıl bir aparat koyabilirim ki rampa gibi olsun, internette bu iş için özel şeyler var mıdır, ev kira bu arada oraya çimento alçı vs dökemem, ayrıca gelen geçen ayak parmağını vuruyor sdfgsdf


 
o tür bi sürü profil ve aparat var ama senin süpürge orayı çıkamaz. hazır profiller 4cm ye uymaz.

uysa da aşırı dik olur, rampayı uzatıp açısını azaltmak istesen belki 30-40 cm uzunluğunda bir rampa olur, onu da sen istemezsin.
  • hem şişko hem deli  (23.01.20 14:34:53) 
oraya uygun tahta kestirin marangozdan. 25 30 cm uzunluğunda olsun ki robot rahat çıkabilsin.


  • Tears of Devil  (23.01.20 14:37:40) 
3d yazıcı ile oraya bir rampa yaptırabilirsin. ya da alçak olan zemine halı paspas falan koyup 4 cm farklılığı azaltabilirsin.


  • reanarchy  (23.01.20 14:43:07) 
alacağınız robot hangisi bilmiyorum ama xiaomi'ninkilerin 2cm'lik eşikten geçebildiğini söylüyorlar yani o eşiğin yüksekliğini 1-2cm ye düşürseniz de yetebilir bence şu şekil:

prntscr.com
  • Tam1Hi0n3  (23.01.20 16:05:09) 
En güzeli ahşap bir rampa yaptırmak, robotun aks aralığına göre 30-40 cm olabilir.


  • John Bloor  (23.01.20 16:18:10) 
Bence en ucuzu alçı. Ahşapta arada boşluk kalır, zangır zangır sallanır. Yere önce streç film ya da çöp poşeti serip bantlarsın, yerler kirlenmez, üzerine öyle alçı çekersin, istersen alçı üzerine yine bantla bi şey yapıştırırsın, alçı dediğimin kilosu 1 lira hadi 5 kilo gitsin, üstelik eğimi kavisi istediğin gibi ayarlar sonradan rütuş yapar, işin bitince çekiçle 5 dakkada kırar atarsın.


  • ycm  (23.01.20 17:00:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.