[]

f/p beyaz eşya ve ev eşyası

Sıfırdan bekar evi diziyoruz fiyat/performans tavsiyelere açığım :) kullandığınız tavsiye edebileceğiniz marka model varsa sevinirim. Spotçularda düzgün şeyler bulunabilir mi ? Koltuk masa gibi şeyler için ikea'ya mı gideyim direkt.

Bilinen markalar harici tavsiye edeceğiniz yer varsa onları da yazabilirsiniz.
Yer Ankara.

 
Ankara'da yeniyseniz belki duymamışsınızdır, Ulus'ta itfaiye pazarı var. İkinci elci ve spotçular var bir sürü. Oraya bakabilirsiniz. Ben spotçulardan sıfır ocak ve çamaşır makinesi almıştım, gayet memnunum yıllardır takır takır çalışıyor ikisi de.


  • buff  (22.01.20 21:52:19) 
valla regal, altus, finlux falan bakın. iyi f/p ürünleri var.

"zorlu'dan uzak durayım." diyorsanız altus, "fark etmez." diyorsanız diğer ikisi de olur.
  • avianthem  (22.01.20 22:16:57) 
Mobilya da Ikea konsept ürünleri alın, yarın satarken kolay satarsınız fiyatı da iyi olur.


  • jenasinans  (22.01.20 22:22:40) 
Para ile doğru orantılı bu soru. para bolsa ikea alıp sonradan satabilirsin. yok bütçe dar diyorsan ikinci ele bak derim.

sıfır beyazeşya için altus +1. F-p canavarı mübarek.
  • ManikD  (22.01.20 22:39:50) 
Mobilya fabrikasında çalışan arkadaş ikea kaliteli değil ve pahalı demişti. Bekar evine alacaksan moda life olabilir bence. Beyaz eşyada vestfrost fena değil.


  • Topalordek  (22.01.20 23:52:43) 
Kucuk ev aletleri icin sinbo dan uzak dur demeye geldim. Akillanmayip 3 kettle aldik ayni markadan farkli zamnalarda hep bozuldu. Mini mutfak aletleri icin en azindan arzum ve daha iyilerine bak.


  • hindistan cevizi  (23.01.20 00:22:53) 
letgo demeye geldim, spotçulardan çoook daha uyguna çok daha kaliteli ürün bulunabiliyor, hele bir de evini boşaltan birine denk gelirseniz toplu halde alabilirsiniz çoğu şeyi.


  • benaslinda  (23.01.20 10:08:05) 
atma ver, satma hediye et vs. facebook gruplarina mesaj birakmayi ihmal etmeyin.


  • jimicik  (23.01.20 10:33:47) 
Cok fakir degilseniz beyaz esyada ikinci ele girmeyin eger ki fiyatlar asiri uygun degilse. Ki zaten itfaiye meydanina hic gitmeyin. Sahibinden letgo veya ikinci el satis facebook gruplarinda guvenilir gibi gelen cihazlara yonelin. Mesela bi bulasik makinesine ikinci else 250 liradan fazla verilmez. 10 yilliklata falan para istememeleri lazim.

Bi diger tavsiyem. Bulasik makinesi altus camasir makinesi altus. Arcelik neyse aynisi yaptigi is su fiskirtmak al gec. Buzdolabini biraz daha iyi bir sey alabilirsin ama altus arcelik beko gibi yerli uretimden sasma. Vestelin hiyar soyacagini bile alma. Bu isi beceremiyorlar.

Koltuktu yatakti gibi seyler icin direkt ikinci ele yonel. Iki sene yasadigi evi bosaltab insanlar oluyor butun esyalarini olu fiyatina birakiyolar uhrasmamak icin.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.01.20 10:49:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.