[]

Amazon Fire Tv Stick 4K vs. Xiaomi Mi Box S 4k Android Tv

Hangisini almalıyım. Hangisinin performansı daha iyi. Ya da eksileriyle artılarıyla hangisi Türkiye'de daha elverişli. Projeksiyon cihazımda ve tv'de kullanacağım.




 
aynı sorunun benzerini fire tv stick vs. chromecast 3 şeklinde sormuştum. ben chromecast üzerinde karar kıldım.
xiaomi konusunda donanımhaber'den hatırladığım kadarıyla pek iyi değildi sanki yorumlar.

  • han20  (22.01.20 02:20:08) 
burada asıl sorulması gereken ne kullanacağınız?
plex mi? kodi mi?

yoksa sadece netflix, youtube ve amazon prime mı?

eğer sadece yasal içerikse amazon fire 4k tavsiye ederim. iyi cihaz. xiaomi ise muhtemelen daha kolay app yüklenebilmesiyle göz dolduruyordur. amazon sideload yapması da çok zor değil ama ekstra işlem işte.

ben yasal içerik söz konusuysa chromecast ultra da düşünülebilir diyeceğim.
  • ozdek  (22.01.20 02:32:09) 
mi box'da android tv var. amazon stick'te amazon'un kendine göre özelleştirdiği android tv var.
donanım olarak da mi box önde, mi box al geç.

  • passion rules the game  (22.01.20 08:46:27) 
ikisini de almam, gider yorumları güzel olan, android sürümü yüksek olan, 8 çekirdekli, 4k destekli, 6-8gb ramli markası bilindik olmayan bir android tv box alırım. İstediğim programı yüklerim, istersem rootlarım.


  • kimlanbu  (22.01.20 09:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.