[]

Websiteyi ileri bir aşamaya taşımak

Wordpress tabanlı bir sitemiz var, içerikler özgün, google üzerinden gelen ziyaretçiler var fakat onun dışında ne bir reklam ne de farklı bir etkileşim mevcut.

siteye yatırım amaçlı, maliyeti yüksek olmayacak ne gibi hizmetler alınabilir?

mesela; adsense hesabı var fakat ziyaretçiyi rahatsız etmeye değecek kadar getirisi olmayacağı için tercih edilmiyor.

asıl amaç ziyaretçiyi rahatsız etmeden site üzerine bir şeyler yapmak bir yandan hit artırmak ve ufak da olsa gelir elde etmek.

teşekkürler şimdiden.

 
sitenin konusu/kategorisi ne ve kaç tekil hit/sayfa görüntülemesi alıyorsunuz günlük?


  • mg3929  (21.01.20 18:45:47) 
sitenin içeriğine uygun olacak şekilde backlink satmak. eğer trafiğiniz iyi ise zaten size çoktan bu konu ile ilgili ulaşmış olmaları lazım. ulaşmadılarsa trafiğiniz çok iyi olmayabilir, yine de bu konudaki işbirliğine açık olduğunuzu belli eden bir bölüm koyabilirsiniz siteye.

eğer trafiğiniz çok iyi değil hit almak istiyorsanız, google'da yukarılara çıkmak için tam tersi siz backlink satın alabilirsiniz.
  • aziz dostum jack  (21.01.20 19:06:05 ~ 19:07:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.