[]

Yılbaşı çekilişinde hediye göndermeyen insanlar

Bu kişileri ifşa etmek doğru mu bilmiyorum ama yaptıkları çok ayıp.

İnsanları hayal kırıklığına uğratmaya kimsenin hakkı yoktu. Size gönderilen hediyeyi nasıl rahatça kullanabileceksiniz anlamıyorum. 50 60 lira için degmezdi kendinizi bu duruma düşürmeye.

Gönüllü olarak ufak bir şeyler göndermek isteyen var mı hediyesiz kalanlara?
Hediyesiz kalanlar duyuru altına yazabilir.

 
İfşa edilmesi gerekir (böylece önümüzdeki yıl böyle bir durumda katılmaları engellenir)


  • lcha  (21.01.20 11:28:46) 
Gerekçelerini merak ettim.


  • jamiro  (21.01.20 11:30:01) 
Kesinlikle çok ayıp. Bana alacak olan ya öldü ya ölü taklidi yapıyor. Böyle yapacaksan en baştan katılma dimi. Bence de daha sonraki çekilişlere katılmasınlar.

Hediyesiz kalan bir kişiye gönüllü olurum.
  • pati  (21.01.20 11:37:21) 
böyle göndermeyenler olunca insanın hevesi kaçıyor ya. bana hediye alacak kişiyle konuşmuştuk, ocak ayına girdikten sonra ondan hiç ses çıkmayınca merak edip yazdım. çünkü ona hediye alacak kişiyle de irtibatı kopmuş. meğerse yoğunluktan dolayı yazamamış kendisi. anca mesaj atınca söyledi. insan yoğun olsa da bunu söylemeli bence.

bana normalde el emeğiyle yaptığı bir hediyeyi gönderecekti. beklemek istemiyorsam parayla satın alıp bir şeyler gönderebileceğini söyledi. ben de o saatten sonra istemedim açıkçası herhangi bir şey göndermesini. bir kıymeti kalmıyor sonuçta, yılbaşı ruhunu öldürüyor. böyle heves öldürmesinler bence.
  • gucune giden kaplumbaga  (21.01.20 12:42:29 ~ 12:43:02) 
Ifsa edin.


  • chitosan  (21.01.20 13:24:02) 
hediyesini gönderip alamayanlardan biri olarak, belki de geçen sene biraz fazla yaramazlık yapmışızdır diyorum.

seneye daha uslu durup hediyeyi hak etmek için daha çok çalışmamız anlamına geliyor olabilir. olmayabilir de. verin lan hediyemi!
  • legalize marijuana  (21.01.20 13:25:04) 
ben gonderdim ama gonderdigim kisiden ulastigina dair cevap gelmedi. hediye almasi gereken kisiye de gondermemis.


bir tur dolandiricilik bence. ucurulmasi icin yeterli bir sebep degil mi?
  • jimicik  (21.01.20 14:14:34) 
Türk toplumu olarak hep hasır altı etmekten yanayız. En ufak şeyi de en büyük meseleyi de bir şekilde hasır altı ediyoruz.
İfşa edin arkadaş, başkasının sözüne güvenip hareket edenler hıyar da, bunlar mı akıllı?
Eğer yapamayacaksan girmeyeceksin bu işe.
Sinir oluyorum şark kurnazı karakterlerden. Hediyeyi alınca "ahaha göndermiş mal" diye sevinmediyse bazıları ne olayım.
  • quaker  (21.01.20 15:19:48) 
Benim de başıma geçen yıl geldi o nedenle katılmak istemedim bu sene. Katılma yani almayacaksan? İşin varsa söyle yoğunsan söyle. Yapılan ayıp en hafif tabirler. En kaba tabiri de şimdi söylerdim ama gerek yok.

Öğrenciyim bir de sınavım oyum buyum var ama zamanımını ayırdım güzelce alıp kargolamıştım. Bana gelense hiçlik oldu.
  • sydney  (21.01.20 15:20:54 ~ 15:23:44) 
3 kez çekilise girdim, gayet özene bezene hediye gönderirken gelen paketler malesef baştan savma göndermiş olmak için gönderilmişti. Bu sene çekilişe girmedim katılım sayısıda az olmuştu en son takip ettiğim. Seneye azalarak biter


  • Fritz-X  (21.01.20 15:41:00) 
Böyle zırtolar yüzünden katılmadım ben bi an gaza gelip katılıyolar sonra kaçıyolar.


  • Boris  (21.01.20 15:44:42) 
3 sene evvel sanirim bana cikan kisiye ulasamadim.Kac defa yazdim kaale alip cevap bile yazmamisti.Ondan sonra bir daha katilmadim bu cekilise.


  • turkuaz  (21.01.20 16:35:11) 
bu ifşa etmeme naifliğini de ben anlamıyorum. seneye de başkasını kerizlesinler iyice semirsinler diye mi arkadaşlar?


  • piremses  (21.01.20 17:16:12) 
edin ki seneye başkaları madur olmasın


  • sttc  (21.01.20 19:24:53) 
ekşiduyuru ölücüleri başlığı altında ifşa edilmeleri gerek


  • burya  (21.01.20 20:06:35) 
ben gönderdim, almadı. bana geri döndü. sonra ulaşıp başka tarihlerde istedi. gönderdim yine almadı. ben de uğraşmadım tekrar. görüyorum nickini burada hala. birkaç yıl önceydi bu.


  • xvyz  (21.01.20 20:49:25) 
bi de biri beni "hediyemi beğenmedin sen" yazıp üstüne bir sürü şey söyleyip engellemişti?? onu da hala görüyorum. manyak mı ne. bir daha katılmadım zaten.


  • xvyz  (21.01.20 20:50:43) 
Gondermeyenlerden biri benim. Bunu hem kaptan maydanoza hem de hediye göndereceğim kişiye söylemiştim Teknik sebeplerden dolayı olduğunu.
Geciktiğimi kabul ediyorum ama hem art niyetli değilim hem kimseyi kerizleme niyetim yok.
Şimdi kendimi savunmak için başıma neler geldiğini yazmiycam ama benimle eşleşen arkadaşın hediyesi en geç Perşembe günü kargolanmis olacak.
  • etna  (21.01.20 21:54:56) 
Ben kendiminkini tamı tamına 1 sene sonra almıştım. Zaten umudu kesmiştim ve önemli değildi ama olmuyor değil...


  • burka  (24.01.20 17:18:14) 
Yeni başlık açarak ifşa edilmeli


  • lcha  (28.01.20 16:14:20) 
Her sene aynı terane. İlk yapılan duyuru hediyeleşmesinde de oldu sonrakilerde de oldu ve hep olacaktır. Karşılıklı iyi niyete dayalı bir sistem olduğu için bu suistimalleri engelleyecek bir mekanizma da yok haliyle. Bu iyi niyeti suistimal edecekler her zaman mutlaka olacaktır.

Benim şöyle bir fikrim var. En başta kişi başı bir ücret belirlenir. Katılmak isteyenler adlarını yazdırır ve kura çekilir. Kurada daha önceki hediyeleşmelerdeki gibi kişiler eşleştirilmez. Onun yerine Hediye-Kişi eşleştirmesi kurayla yapılır. Her katılımcı bir hediye belirler ve bu hediye, hediyeyi seçen kişi haricindekilerden birine rastgele gönderilir.
Konsept kabaca bu şekilde, geliştirilebilir.
  • battal gemalmaz  (28.01.20 16:28:22 ~ 16:28:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.