[]

Eski sevgili hakkında suç duyurusu

Bir yıl önce insanca yuzyuze konuşarak ayrıldıktan sonra 13 farkli numaradan aramis toplamda. Başta uzun uzun görüşmek istemediğimi söylerken son aylarda sesini duyunca yüzüne kapatmak şeklide bir iletisimimiz vardı. Simdi son aramasında konuşmasına izin verip dinledim. Görüşme istegime karşı koyamıyorum ve aramaya devam edicem deyince iyice anladım ki ben anlatamıyorum. Direkt karakola gidip şikayetci mi olayım. Yoksa bir dahaki aramasını bekleyip bir daha arayacak olursa bunu yapacağımı mi söylesem? Uyarmış olmama gerek var mı sizce ya da şikayet surecinde uyarmış olmamin bir etkisi olur mu? Teşekkürler.




 
tutkuyla seven insanlara bayılırım. Herneyse.

Riske atmadan siz şikayette bulunun. zaten polis birşey yapmayacaktır ama orada bi' kaydınız oluşsun. sonra tekrarlandığında bu süreyi kaybetmemiş olursunuz.

arkadaşınızın(eski) karakterine göre de; şunu yapabilirsiniz.

eğer onu çileden çıkartmayacaksa; şikayet ettiğinizi belirtin. Ama bu onu daha fazla gaza getirecekse bunu yapmayın fakat yine de şikayette bulunun.

Hayat bu ne olacağı belli olmaz.
  • mete kudur  (20.01.20 21:08:14) 
numaranı değiştir


  • sa  (20.01.20 21:12:50) 
Şikayetçi oldugumda onun haberi hemen olmuyor mu?
Kışkırtıp kışkırtmayacağını da kestiremiyorum. Hala kendisini nasıl blokladigimi anlayamadığını söyledi mesela. Buna daha çok şaşıracak demek ki. Uyarsam daha iyi olur galiba.

Numarami bu aralar değiştiremem maalesef.
  • artcilly  (20.01.20 21:19:14) 
@artcilly ısrarla arıyorsa huzur ve sukunu bozmaktan suç duyurusunda bulunabilirsin. En azından gözü korkabilir. Ama kışkırtınca daha mı kötü olur bilemiyorum onu sen bilirsin.


  • Esinsin  (20.01.20 21:23:37) 
Bence bir yakınınız mesaj atsın, sizin asla görüşmek istemediğinizi, fikrinizi değiştirmeyeceğinizi, hayır cevabını kabul etmesi gerektiğini, isimsiz aramalarını kaydettiğini ve devam ederse sizin adınıza şikayetçi olacağını yazsın. Bir aile büyüğünüz olabilir. Asla küfür, tehdit vs olmasın, telefonda restleşilmesin. Bu önemli.

Sonra siz bildiğimiz tüm nu ara vs her yerden engelleyin. Asla tanımadığınız numaraları açmayın. Yine emailini vb biliyorsanız engelleyin vb vb.

Başka yollar bulursa o yakınınız mı gibl yapıp yasal yola başvuracağınızı söylerseniz.

Geçmiş olsun.
  • kaset  (20.01.20 21:25:47 ~ 22:34:27) 
Kene gibi yapıştın bir daha ararsan savcılığa gideceğim de bir dahaki aramada. Yine ararsa gidersin.


  • anarsika  (20.01.20 21:34:52) 
Şikâyetçi ol. ilk seferde onun da ifadesini alacaklar aynı zamanda kamu davası açılacak çünkü şuan kadın cinayetlerinden dolayı herkes hassas bu konuda. uzaklaştırma çıkarmaya gider bu iş
he bu arada ilk şikayetçi olunca telefonla ulaşma kanalını da kapatmış oluyorsun çünkü bddk kayıtlarını açıyorsun. uymazsa hapis cezası oluyor. kendimden biliyorum

  • GiderGelemes  (20.01.20 21:56:32) 
Erkek olduğum halde, kadın olan eski sevgilim 13 farklı numaradan arayıp taciz etse, bırak telefon numaramı değiştirmeyi, ikametimi değiştiririm.

Çok cesursunuz.

Karakol ilgilenmez, savcılığa gitmelisiniz. Ya da bir seferlik bir arkadaşınız avukat ağzıyla arayıp hakkında suç duyuru yapacağınızı ama son bir kez uyarmak için aradığını söylesin.
  • John Bloor  (21.01.20 10:42:43 ~ 10:43:48) 
Hangi kadın 13 farkli numaradan arayıp taciz eder ki? Erkek olduğunuz için bilmiyorsunuz belki ama bu çok sık karşılaşılan bir durum. Hepsinde numara, ikamet mi değiştirelim milletin kalın kafaliligi yüzünden.


  • artcilly  (21.01.20 11:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.