[]

Kozyatağı, Erenköy, Suadiye Kiralık Ev

Yazın dünya evine gireceğim için kiralık bir eve girmenin vakti de geliyor. Birimiz iş için her gün Marmaray ile Avrupa yakasına geçecek. O yüzden Kozyatağı, Erenköy, Suadiye taraflarında Marmaray'a yakın kiralık ev arıyoruz. 2500-3000 TL arası bir bütçemiz var. "Bizim üst katta ya da yan apartmanda kiralık ilanı gördüm. Amcamın kiralık evi var ya da benim evim var" diyenler olursa bir ses ediversin. Malum evlenene yardım etmek sevaptır :)




 
erenköyde oturuyorum ve bölgeyi biliyorum. şimdi erenköy- suadiye hattını ikiye hatta üçe ayırmak lazım. ilk ve en pahalı hat sahilden başlayan ve tren yoluna kadar gelen bölge. burada 3000 liraya ev olmaz. olursa da yıkım bekleyen baya eski ev olur. ikinci bölge tren yolu ile minibus caddesi arasında kalan hat. bu bölge nispeten daha ekonomiktir evlerin de çoğu yenidir. benim tavsiyem hem marmaraya yakın olmak hem de minibüs caddesine yakınlığı nedeniyle bu ara hat olur. 3 hat ise minibüs caddesi ile e5 karayaolu arasındaki şerit. burası da ikinci bölgeye göre bir kademe daha ucuzdur. yani denizden uzaklaştıkça düşen bir fiyat skalası var.

özelden mesaj atarsan benim emlakçının numarasını vereyim.
  • orpheus  (20.01.20 11:48:05) 
küçükyalı ya da idealtepe minibüs-tren yolu arasına bakın bence.
yine marmaray durakları var, erenköy'den marmaray'a binmek arasında 5-10 dakika fark ettirir en fazla.

  • blatta hiberna  (20.01.20 12:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.