[]

mp3/mp4 çalar - ses kayıt

öncelik ses kaydında olmak üzere bir cihaz arıyorum.
---
şartname şöyle:

* fiyat 150 liradan fazla olmazsa sevinirim. en fazla 200'e çıkabilirim.
* radyo olmalı. radyodan ses kaydı şart değil.
* görüntü oynatırsa iyi olur. ama madem vidyo oynatacak, çözünürlük iyi olmalı ve ayrıca altyazılı film izleme seçeneği de olabilir (divx, avi...)
* kullanımı rahat olmalı. misal, sony'nin kendi programı olmadan ses dosyaları taşınmıyor (taşınıyor da çalınmıyor; neyse, anladın sen.) filmi, şarkıyı türküyü alete atıp hemen dinleyebilmeliyim.
* pil süresi, hafıza, hafiflikte azami; fiyatta asgari..

---
şöyle seçenekler var:

www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

(sonuncuda görüntü oynatma yok. halbuki fiyatı philips'inki kadar var. neyse..)

---
1. bunlardan hangisi olabilir?

2. "kullandığınız" ve tavsiye edebileceğiniz herhangi bir cihaz da olabilir.

3. "boot error" diyen bir sony mp3 çaları sony yetkili servisi yapamazsa kim yapar?
---
peşin peşin teşekkür.

 
kesinlikle iriver.
sony ve philips rakip bile olamaz bu markaya.olmazsa creative zen stone plusı tavsiye edebilirim.

  • p a t r i o t  (22.04.10 20:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.