[]

Ab üyesi ülkeden vatandaşlık satın almak

İspanya ev alana vatandaşlık veriyordu diye biliyorum. En ucuzu ve kolayı hangi ab ülkesi acaba?




 
Maltaya gittim. Kıta avrupasında olsa daha iyi kızları da güzel olsa


  • mizah seviyesi fazla olan yazar  (20.01.20 02:44:17) 
ispanya oturum veriyor, vatandaşlık almak kolay değil. daha geçenlerde 10+ yıldır orada yaşayan ve ispanyolca tercüman olarak çalışan birine. kültüre uyumsuz bahanesi ile vatandaşlık vermediler.


  • orpheus  (20.01.20 07:51:06) 
"İspanya’da 585 bin dolarlık mal varlığı ve ülkede 10 yıl ikamet etme karşılığında vatandaş olabiliyor"

Oturum, calisma izni ve vatandaslik farkli seyler. Cogu insan bu ucunu birbirine karistiriyor.

En ucuz vatandaslik Bulgaristan'da ama 3 yil suruyor. Malta'da bekleme yok o yuzden populer.
  • crown  (20.01.20 11:54:48) 
Yunanistan sınırları içerisinde en az 250 bin Euro ve üzeri değerde mülk sahibi olan üçüncü ülke vatandaşlarının kendi ile birlikte anne-babası, evli ise eşi ve 21 yaşından küçük çocukları da oturum izni sahibi olmaktadır. Mülk tapusu kişinin üzerinde olduğu süre 5 yıllık oturum izni hakkı yenilenmeye devam etmektedir.


  • ezeriko  (20.01.20 12:45:27) 
Pılıyı pırtıyı toplayıp bi ab ülkesine yerleşmek istiyorum ne yapmalıyım yani


  • mizah seviyesi fazla olan yazar  (20.01.20 19:10:13) 
Dil kursu, üniversite, master, doktora
Göçmenlik programları
Evlilik
Yatırımcılara yönelik vizeler
Sanatçı vizesi

Yollar bu şekilde.
  • kaset  (21.01.20 02:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.