[]

Sözlükte entry'nin favorileyenlerini de engellemek

Yine başlığı kuramadım.

Şimdi bazı entry sahiplerini ''akıl yetmezliği'' sebebiyle çat diye engelliyorum, ama öncesinde o entry'i favorileyenleri de tek tek girip engelliyorum. bu da çok uzun sürüyor. sayfalarına tek tek girmek çok yoruyor beni.

bunun kolay bir programı v.s yazılabilir mi ? o yazarı ve favorileyenleri engellesin.

 
Teoride mümkün gibi ama kimse uğraşıp yapar mı bilemiyorum.


  • jeanvaljean21  (19.01.20 19:06:00) 
Sözlüğü tek siz kullanacaksınız sanırım.


  • neymis  (19.01.20 19:26:39) 
çoğunluğun ihtiyaçlarına göre yapılır böyle şeyler. büyük ihtimalle sözlükte tek olduğun için kimsenin aklına gelmemiş olabilir.


  • ya ben lan neyse  (19.01.20 19:52:17) 
Cok kolay bir şey bu söylediğin. Benim yazmış olduğum bir entry silme script i vardı, onda ufak bir modifikasyonla bu yapılabilir.

Ama ben yapmam, çünkü bazen hoşuma gitmeyen ya da katılmadığım entry.leri de favoriliyorum eğer ona tekrar bakma ihtimalim varsa.
  • biseysorcaktim  (19.01.20 20:16:59) 
bunu ilk talep eden siz değilsiniz
(bkz: favlayanları engelle butonu)
(bkz: favorileyenleri engelle butonu)
kimi eklentiler yazıldı troll++ trollspray gibi ama bir süredir çalışmıyorlar.
  • denek hayatım  (19.01.20 20:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.