[]

Müşteri memnuniyeti

Selam herkese. Diyelim ki bir kafe ya da bir restorana gittiniz, ne olursa o mekana tekrar gitmek istersiniz? Yani bir mekanın müdavimi olmanız için ne olması gerekir?




 
hijyen
güleryüzlü hizmet.
minik jestler belki. (çay ikramı, bişey tattırmak, vb..)
tadında minik bir ilgi ve sohbet.
fiyat-performans oranı
lezzet
  • la traviata  (18.01.20 23:38:49) 
Ben sürekli etrafımda dönülmesinden ve ha bire bir şey ister misiniz diye sorulması dan çok rahatsız oluyorum. Bir de bana efendim şeklinde hitap edilmesinden hoşlanmıyorum ama bu çok kişisel bir şey neticede onlardan da böyle hitap etmelerini istedikleri için içimden üzülmekle kalıyorum çoğu zaman.


  • Amaranta ursula  (18.01.20 23:44:24) 
Güleryüz
Hijyen
Yerken rahat hissetmem
Fiyatın absürt olmaması
  • zahlebinin  (18.01.20 23:52:29) 
Her zaman gittiğimiz kafelerde genellikle kahve ve tatlı ikramı oluyor bize. Ayrıca Guler yüz ve kafenin bize aitmiş hissiyatı. Menülerde de bir şey sipariş ettiğimizde su olmasın bu olsun diyince bizi kirmamalari bizi mutlu ediyor.


  • monkey  (19.01.20 00:15:01) 
Kibarlık çok önemli. Bir de tabii gitmeden önce varolan beklentilerimi karşıladı mı asıl soru bu.

3-4 kez midemi bozan bir Hatay usulü tavuk dürümcü var mesela. Hala gidiyorum. Arkadaşlarım da aynı şekilde. Resmen 50/50 pure pleasure veya 1 gün devre dışı kalma.

Ama üst düzey bir restorana gidersem servis süresi de önemli, yemeğin porsiyonu da sunumu da. Bir yemeğe yüz iki yüz lira veriyorsam vaat ettiği her şeyi kusursuz sağlamalı.
  • aguen  (19.01.20 00:18:55) 
1-rahat sandalyeler, koltuklar.
2-temiz tuvalet
3-saygılı personel
  • anarsika  (19.01.20 00:21:27) 
Benimle herkesle ilginedildiği kadar ilgilenilmesi.
Bir grup insanın dışındaki tek insanmışım gibi hissetmemem.
Yiyecek ya da içecekte hoş detay yakalamam.
Fiyatın makul ve porsiyonun doyuruyor olması.
  • baal  (19.01.20 01:19:15) 
Diğerlerinin kopyası olmayan kendine özgü bir konsepti oiması.


  • bartholomew87  (19.01.20 01:40:00) 
lüks bir mekana gittik özel bir gündü fiyatar yüksekti ama özel gün için eyvallah ettik(köfte tabağı 100 tl döner 130 tl gibi bir rakamlar) yemekler harikaydı davranış hijyen vs mükemmeldi eşimde bende tekrar özel bir gün olursa buraya geliriz tavsiye de ederiz diyorduk kendi aramızda ancak hesaba bakınca ikram edilen çaydan 16 tl aldıklarını görünce oha çaydan para mı alıyorlarmış dedik ki daha da asla adımımı atmam. Ekmeğe 20 tl yazmalarını kabullendim kuver adı altında ama çay kırmızı çizgim oldu.

İkram diye düşünüp gelen çayı içtik kitlediler ayıp ettiler. Tek kelime etmeden efendice ödeyip ayrıldık ama o yemeğin o fiyatların üzerine çaydan böyle bir para alınmasını ben kabul edemedim.

sözün özü ne kadar mekan düzgün olursa olsun standartlara uymak önemlidir bu tarz ufak şeylerden kar edeyim diye ufak hesaplara girmemeli.
  • basond  (19.01.20 19:02:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.