[]

Boğularak öldürülen birini kesince kanı akmıyor mu?

arapların öldürdüğü gazetecinin ilk önce boğulduğu sonrasında uzuvlarının kesilerek parçalandığını söyledi bir taksici bunun tıbbi bir gerçekliği var mı? yani boğulan birisini kesince kanı akmıyor mu? bana mantık dışı geldi ama sarı öfkeye bişey demedim.




 
Adamı önce öldürmüşler sonra rahat rahat kesip biçmişler işte, işleri kolaylaşsın diye boğmuşlar, kan akmaması falan mümkün olabilir mi. Ha önce silahla falan da öldürebilirlerdi ama o da bi ton gürültü patırtı birileri duyar eder.


  • angelus  (18.01.20 18:22:13) 
(bkz: livor mortis)


  • paranoyak kedi  (18.01.20 18:22:46) 
Mantıken kalbi durduğu için vücuduna kan pompalanmayacak. kan illa ki akar ama fışkırmaz. çünkü kanda artık basınç yok.


  • himmet dayi  (18.01.20 18:49:13) 
kan pıhtılaşabilir sanki damarlarda. akması durduğunda pıhtılaşır diye düşünüyorum. sonra akmaz.


  • Tears of Devil  (18.01.20 18:56:30) 
ben kanın pıhtılaşması için ilaç vermişler gibi bişey okumuştum.ya ekşide ya da haber sitelerinde ama hatırlamıyorum


  • durgunfoton  (18.01.20 19:32:03) 
Önce öldürüp sonra parçaladılarsa kan dolaşımı durmuş olacağı için etrafın kanlanması normale göre daha az olur.


  • silah taciri  (18.01.20 23:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.