[]

Hollanda kısa dönemli kalacak yer

Merhaba,

Bu yaz Temmuz-Eylül arası 2,5 aylığına ziyaretçi araştırmacı olarak Wageningen Üniversitesi'nde bulunacağım. Son 1 aydır konaklama imkanlarını araştırıyorum ve karşıma çıkan opsiyonların fiyat aralıkları birbirinden çok farklı. Aylık 400 euro ila 1400 euro arası değişen fiyatlar gördüm. Üniversitenin benim gibi ziyaretçi araştırmacılara sağladığı bir konaklama imkanı maalesef yok.

Sormak istediğim üç husus var:
1-Fiyat aralıklarının bu kadar farklı olması gerçekçi mi?
2-Güvenilir bir konaklama araştırmasını yapabileceğim bir yol önerebilir misiniz? (kamernet, pararius gibi sitelere de baktım)
3-Wageningen'e yakın Utrecht veya Arnhem gibi şehirlerde konaklamak da mantıklı sayılabilir mi? (Her gün okulda olmam gerekmiyor)

Cevaplamaya ayırdığınız vakit için şimdiden teşekkür ederim,

 
Wageningen'e toplu ulasim ile 50dk mesafede amd hergun okulda olman gerekmiyorsa, utrecht'e kalmak daha mantikli olur. amsterdam, rotterdam, denHauge, eindhoven'a git gel yapabilirsin gezme imkanlarin daha cok olur. ayrica daha buyuk bir sehir ve dil sorunu hic yasamazsin hem de kalacak yer daha rahat bulursun.

400euro olanlar tahminim oda kiraliyorlardir. ama Wageningen icin 1400 euro'da cok fazla geldi. Amsterdam standartlarinda bile orta ustu bir ev tutulur o paraya, biraz merkez disinda. kisa sureli geldigin icin belki oyle yuksek fiyat cekiyor olabilirler.

funda.nl'e de bakabilirsin. buranin en buyuk emlak sitesi ama short-term ev pek olmayabilir. bir de simdiden bakmanin pek anlami yok cunku burada emlak piyasasi cok hizli.
  • crucio  (18.01.20 17:26:00) 
Yanıt icin çok teşekkür ederim. Oradaki üniversiteden irtibatta olduğum kişiler konaklayacağımız yeri bir an önce netleştirmemizi zira Wageningen’de boş bir yer bulma imkanının kısıtlı olduğunu söylemişlerdi. 400 euro olanlar stüdyo veya dediğiniz gibi oda fiyatı. 1400 olanlar da bed&breakfast olarak hizmet veren küçük oteller. Günlük 25-30 euro fiyat veriyorlar. Utrecht önerisi icin de ayrıca teşekkür ederim. Bizim için opsiyonları artırmış oldunuz.


  • agustosba  (18.01.20 18:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.