[]

Bu kedi kaç aylık? Annesinin alması mümkün mü?

Garajda şu arkadaşı gördük dün ansızın. Bugün uyanınca gidip veterinere götürüp muayenesini yaptıracaktım. Kalkınca bir gördüm ki, babamın anlattığına göre kedi gitmiş. Meğer garajın dışında kedi dolanıyormuş (geç yatıp geç kalkan bir adamım bu arada). Annesi sanıp kapıyı açmış evdekiler, kedi de onla çıkıp gitmiş.

Şimdi her ne kadar inanmasam da, ailemi doğrudan suçlamak istemiyorum. Ama içim rahat değil. Veteriner bir arkadaş bu kedinin 3-4 aylık olduğunu söyledi. Hadi 3 aylık bir kediyi, veya görüntüdeki boyutta bir kediyi, annesi arar mı? Ben de ona göre tavır alacağım. Çok kötü oldum çünkü.


 
bu kedi eşek kadar. kendi yaşar bu 3 4 aylıktan büyük gibi. bir şey olacağını sanmıyorum. çöpten ıvırdan zıvırdan beslenir. kocaman bir erkek olacak.


  • Tears of Devil  (17.01.20 20:08:52) 
ama dün yanımda mutluydu, sürekli mırlıyordu hasta olmasına rağmen. yani annesi değilse de takıldığı başka bir kedi varsa (yaygın bir davranış mı bu bilmiyorum) onla beraber gitmiş olması mümkün mü?


  • degilim  (17.01.20 20:28:09 ~ 20:28:22) 
muhtemelen oyun oynamak için başka kedinin peşine takılıp gitmiştir. ama sorun değil orada da hayatta kalır. kediler dayanıklı hayvanlar gittiği her yere uyum sağlıyorlar.


  • Tears of Devil  (17.01.20 20:59:18) 
2. aydan sonra annesi siktirin gidin peşimi bırakın diye dövüyor bunları.
eve alışkın değilse, alışkın olsa da çok farklı olmuyor gerçi, kapı açılınca gitmesi çok doğal.

  • Moks  (17.01.20 21:09:57) 
Biraz geç olmuş ama annesi aramasa bile kedi içerde miyavlıyorsa tepki vermiş olabilir. Ama yavru annesini arar. kedim 7 aylıkken hala annesini emiyordu. Süt olmamasına rağmen.


  • i am a legal alien  (21.01.20 12:03:48) 
emme refleksi sadece anne aramakla açıklanamaz, annesini arıyordur demeyelim de ufak kediler genelde daha cesur oluyor yetişkin kedilerle iletişime girerken. oyun için falan gitmiş de olabilir, 3 aylık kedinin anası böyle sahip çıkmaz.

ayrıca bu kedi maksimum 3 aylık.
  • piremses  (21.01.20 13:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.