[]

Dünyanın her yerinden ödeme alabilmek?

Şirket falan değilim. Mesela bir sistem kursam insanlara ufak hizmetler vereceğim ve karşılığında ufak paralar alacağım (ortalama 40 dolar diyelim), bu sistemde ödemeyi en kolay nasıl alırım? Ödeyecek kişiler dünyanın her yerinden olabilir. Buna en uygun sistem nedir?




 
paypal


  • try again fail again fail better  (17.01.20 14:53:43) 
herkes paypal demiş de bu adam türkiye'de yaşıyorsa nasıl paypal hesabı alacak?
payoneer'i inceleyebilirsin alternatif olarak.

  • aziz dostum jack  (17.01.20 15:49:35) 
ben de paypal diyorum.
"dunyanin her yerinden odeme alabilmek" ise soru, cevap paypal.
payoneer cok bilinmiyor malesef ve insanlar tereddut ediyor. paypal ise her yerde gecerli ve insanlar guvenli oldugunu bildikleri icin kullanmakta tereddut etmiyorlar.

"eger turkiyeden para cekebilmem gerekli" de deseydin, yine paypal derdim, ancak turkiyeye para aktarmak icin farkli yontemleri denemeni onerirdim.
  • ekyil  (17.01.20 16:26:41) 
Kripto paralar


  • sta  (17.01.20 17:22:28) 
bence transferwise.

payoneer'e alternatif.
  • blatta hiberna  (17.01.20 17:24:56) 
Western union ve benzeri ödeme sistemleri. Dünya nüfusunun büyük kısmı hala KK ve özellikle paypal kullanmıyor. Hatta bir çok ülkede debit kart kullanımı bile sınırlı. Ayrıca WU gibi sistemler fazla incelemeye girmiyor. Bu yüzden en makulu bu tür ödeme sistemleri diye düşünüyorum.


  • tukon  (17.01.20 23:07:12) 
  • sadegazoz  (30.01.20 21:23:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.