[]

Mutfak dizaynı

Merhaba arkadaşlar;

duyurularımdan da anlaşıalcağı üzre bir süredir tek başıma tüm evin tadilatı için koşturmaktayım ve maalesef bazı durumlarda error vermeye başladım.. daha öne hiç deneyimlemediğim konular.. mutfak için bi usta ile anlaştık şöyle bi çizim ortaya çıktı :
eksiup.com

sizce kullanışlı olmuş mu? ilk çizimde her sey yanyana cok klasik idi şimdi aklımıza böyle bir model geldi..
diğer sıkıntım renk ve model seçimi daha önce diğer duyurumda mint yeşilini seçmişti çoğunluk...
model olarak seçeneklerde :
tackapak.com

var mesela ama acaba güzel olur mu? ve rengi ne olmalı?

bir diğer model :

tackapak.com

bir sürü balon kapak modelleri mevcut..

her türlü önerilerinize açığım :) çok ince elemek de istemesem de ortaya saçma sapan bir şey çıksın istemiorum..

 
Buzdolabının kapağının açılış yönü ters, buzdolabının hemen yanı boş tezgah olmalı. Bu haliyle bi şey alıp koymak zor.


  • Hakan1980  (16.01.20 23:57:23) 
Buzdolabı sandalyenin yerine geçer ve yabına tezgah bırakılırsa evet standart ama kullanışlı olur. Bizim öyle bir şekil. Dolap ölçüleri aynı olsun mümkünse, mesela 82 81 81 81 62 61 ya, o 82 eğer dolaba dar gelmeyecekse en azlndan 81 ve 62 yaptırırdım ben :)
Bloom diye hatırlıyorum, paraya kıysrsanız Menteşeleri o markadan alın.
Dolap içi kilerler var, bir alt dolabı iki katlı kiler yapabilirsiniz, hatta alan çıkarsa ve dar bir dolap da eklenebilirse baharatlık olur, çok işe yarıyor.
  • somethinginthewayshemoves  (17.01.20 00:58:07) 
ty.gl
Bizde tencereler için bu var bir de ama aşırı pahalı olmuş ya :/
Dolap ölçülerini alıp mutfakçıların çalıştığı yapı marketlere giderseniz kafanıza ve bütçenize göre düzenleyiciler seçebilirsiniz.
  • somethinginthewayshemoves  (17.01.20 01:03:23) 
Editleyemedim, açık mutfakmış ben onu görmemişim, buzdolabı önerim çöp :(


  • somethinginthewayshemoves  (17.01.20 01:04:42) 
yaa tencere icin olan sey negzelmis ama ne kadar pahali yaa :((((

cok tesekkur ederim oneriler icin evet acik mutfak buzdolabini saga alamiyorum. bir de bacali aspirator yerine filtresiz kullansam cok mu pisman olurum?
  • omonia  (17.01.20 08:51:26) 
Sıralamayı şöye yapın; buzdolabını tek elle açtınız bir şey aldınız hemen onu çeşmede yıkadınız, sonrasında doğrayacak akdar tezgah alanınız oldu ve ocaktaki yemeğe kolayca koyabildiniz.

Mutfakta elinizde bir şeyi ordan oraya gezdire gezdire gidiyorsanız doğru yerleşmemiş demektir.
  • tessera  (17.01.20 08:52:34) 
buzdolabı konusunda arkadaşlara katılıyorum. yanı boş olmalı. kapak dert değildir diye düşünüyorum çünkü servisler kapağın yönünü değiştirebiliyor.

alt üst farklı renkler olmasın bence.

tackapak.com şunu beğendim ben
  • elorelia  (17.01.20 09:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.