[]

Amsterdam hostel

Booking den bakıyorum temmuzun son haftasına, en uygun 175 tl, 27 tl de vergi yazıyor bikaç tane daha var böyle ortalama olarak en ucuz hosteller o tarihe 35 euro olarak görünüyor. Bu fazla değil mi, ben böyle turistik, alternatifin bol olduğu yerlerde 15-20 euroya hostel bulunabilir diye düşünüyordum, Amsterdam'da hosteller pahalı mı oluyor acaba.

Bir de şu var. Temmuz sonu için haziran gibi rezervasyon yapsam bu 35 euroluk yerler çoktan bitmiş tükenmiş olma riski vardır diye düşünüyorum. Ben en geç mayıs ayının ortalarında rezervasyon yapıyım diyorum. Tabi şu an 35 euro olarak gördüklerimi mayısta da 35 euro olarak görecek miyim bilmiyorum :)


 
Airbnb baksana ya da couchsurfing


  • cemallamec  (16.01.20 21:45:17) 
Yüksek sezonda ucuz hostel amsterdam için zor. Flying pig'e bakmadıysan bak, en meşhur f/p hostellerden biridir.


  • Bruce  (16.01.20 21:58:19) 
normal maalesef. son 2 senedir amsterdam'da airbnb olsun, yasadışı ev kiralama olsun vs. hepsiyle sağlam mücadele etmeye başladılar. o yüzden ucuz alternatifler azalıyor piyasada. bir de ekstra turist vergisi eklendi bunların üstüne. o yüzden hostel bulmanız epey zor.

temmuz sonu için haziran başında rezervasyon yapamazsınız. nisan-mayıs gibi tüm yerler bitmiş olur muhtemelen. bahsettiğiniz zaman amsterdam'ın turist kaynadığı, havanın en güzel olduğu zamanlar. imkanınız varsa şu an alın, sonra çok geç olabilir.
  • reavelyn  (16.01.20 22:34:09) 
en son 7 yıl önce amsterdam'a gittim ama amsterdam'daki hosteller pahalı. bir kere inanılmaz fazla talep var, o yüzden muhtemelen fiyatları yüksek tutuyorlar. 7 yıl önce 25 euroya kalmıştım.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.01.20 23:00:53) 
Ülke genel olarak pahalı biraz.


  • d max  (16.01.20 23:28:06) 
botel'e bakın.


  • cyberium  (17.01.20 03:01:05) 
amsterdam'da hosteller bir tık pahalı ama biraz da ülkece biz fakirleştik, ondan pahalı geliyor.


  • yonge and bloor  (17.01.20 09:18:33) 
arz talep meselesi, amsterdam ucmus durumda :( ufak bir booking tavsiyesi benden olsun, 175 tl ve 27 tl vergi booking kurlari dusuk tuttugu icin daha da yuksek olacaktir, euro olarak bakin derim


  • sweetoffice  (17.01.20 09:42:58) 
merhaba,

bahsettginiz fiyatlar yaza dogru daha da artacaktir, talep cok fazla.
eger kalabalik gelecekseniz en mantiklisi abnb, eger 1-2 kisi olacaksaniz ve yaz aylarindan daha ekonomik alternatif dusunuyorsaniz kamp alanlarina bakabilirsiniz. Sehre en yakin kamp alanlari zeeburg, vliegenbos ve amsterdamse bos'ta. Amsterdam'in havasinin cok degisken oldugunu da goz onunde bulundurun kamp icin.

Eger cok cok saglam referanslariniz yoksa couchsurfing uzerinden yer bulmaniz da zor malesef.
  • whisky  (20.01.20 16:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.