[]

Onedrive içine eklenenleri tarayıp hesabı kapatır mı?

Yığınla pdf kitap var bende, yabancı dil öğrenme kitapları. Şimdiye kadar mega.nz de tuttum ama artık depolama alanı yetmiyor. Şimdi öğrenciyiz diye 1tb alan verdiler onedriveda, oraya geçeyim diyorum ama bu adamlara güvenemiyorum. vay sen buraya telif hakkı olan kitap koymuşsun biz de tespit ettik senin hesabını kapatıyoruz der mi?

--flashback--
önceleri windows phone kullanırken sınırsız olan onedrive hesabımızı pat diye 15gba düşürmüş, 1 ay içinde içindekileri 15 gb altına düşürün yoksa hesabınız kapanır demişlerdi. ondan beri güvenmiyorum.
--flashback--

başına o tür bir şey gelen var mı? dışarıya açmıcam sadece kitapları yığacağım oraya. şimdiden teşekkürler.

 
kitaplari kontrol ederler mi bilmiyorum ama GoogleDrive videolari tariyor ve telifli videolar bulursa drive'indan silip uyari maili atiyor. Tahminim OneDrive'da da boyledir. kitaplari kontrol ederler mi bilemiyorum


  • crucio  (16.01.20 19:07:30) 
şimdi baktım, google drive'da 6 senedir 5-6 kitabın pdf'i var. şimdiye kadar bir şey diyen olmadı.


  • ahm1  (16.01.20 19:25:16) 
paylaşmadığınız sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. ancak %100 emin değilim.


  • inheritance  (16.01.20 19:40:05) 
Benim yandex imde muhtelif yerlerden toplanmış ekitaplarim var. Googleda da torrent ten indirilmiş ve paylaşıldığı için kendi kütüphaneme eklediğim online dersler var. Kimse neden var demedi.

Onedrive hesabim icin mail geldi bugun, zamaninda meraktan edu adresimle açıp unutmuşum ve uzun süredir kullanmadığım için kapatacaklarmis.

Ben bahsettiğin seyi yapacaklarını sanmıyorum. Yine de güvenememekte haklısın.
  • biseysorcaktim  (16.01.20 20:37:00) 
Paylaşmadığın sürece sıkıntı olmamalı ama yine tek kopyayı onedrive'da tutma derim.


  • atom karincanin torunu  (16.01.20 21:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.