[]

İngilizceyi Geliştirmek

Merhabalar,
İngilizce konusu bende hep yarım kaldı şimdi maddi manevi hazır hissediyorum nasıl girmeliyim bu olaya? Youtube eğitim serileri falan var iş saatleri dışında bunlardan biriyle bir şey öğrenebilen var mı? Ya da uygulamalar var kelime öğrenmek için. Seviyemi tam bilmiyorum sıfır değilim ama konuşma ve gramer eksiğim çok. Yurt dışına çıkma şansım yok işten dolayı ama hafta sonu kursa da gidebilirim İzmirde öneriniz varsa.



 
cambly diye bir site var onu araştır belki işini görür konuşma için.


  • rahmi pinkfloydoglu  (16.01.20 11:29:04) 
ben de aynı arayışa girmiştim, karşıyakada 2 kurs ile konuştum yüz yüze, bir iki kursu da telefonda eledim direk. mantıken işleyişleri aynı gibi duruyor. ama aslında kendimiz biraz çalışıp kursa öyle gitsek daha verimli olacak gibi. udemy de ki kurslara bakabilirsin bence, ücretli ücretsiz bölümler var. ben de aldım da adam akıllı devam edemiyorum, yeniden çalışmaya başlayacağım


  • gazozailacatmauzmani  (16.01.20 12:24:46) 
Gramer için daylight eğitim serisi: www.youtube.com

Örnek çeviri çözümleri için: www.youtube.com

Alıştırma için: sevgilin falan yoksa ingilizce bilen yabancı arkadaşlık sitelerinden biriyle yazışıp geliştirmek. Varsa cambly için youtuberlar sürekli 10-15 dk lık promosyon kodlarıyla denenip eğer faydalı olursa ücretliye geçilir. Ayrıca dil için internette whatsapp grup linkleri var. Oradan birileriyle özel konuşmaya geçip pratik yapabilirsin.
  • filipis  (16.01.20 12:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.