[]

yurtdısına para yollamak

yurtdısına 10.000 euroluk ödeme yapacagım. transferwise en hesaplısı gibi duruyor ancak güvenebilir miyim ?




 
Karşı taraf transferwise kabul ediyorsa, detaylarını mail olarak iste ve ödeme yap. Zaten bankalardan da transferwise yapabiliyorsunuz.

Bana yurtdışından ödeme geleceği zaman, docusign gibi app'lerle banka hesap no vb. yazdırıp digital imza yaptırıyorlar ve öyle gönderiyorlar. Sen de istersen benzer bir şey yapabilirsin belki...
  • malheiros  (15.01.20 12:02:24) 
transferwise son derece guvenilir. surekli kullaniyorum. eger ibanla odeme kabul ediliyorsa transferwise kullanabilirsiniz demektir.


  • interview with the vampire  (15.01.20 12:18:42) 
Daha önce bi arkadasa daha tavsiye etmistim, ben transfergo yu kullaniyorum.

Sadece siz üyelik aciyosunuz, kimlik dogrulamasi yapiyolar. devamin da ödemenizi verdiginiz kisinin ibanina yapiyorlar. 10 kere kadar farkli kisilere yolladim ve bir cogunda komisyon dahi ödemedim.

transfergo.com
  • VIPCH  (15.01.20 13:15:38) 
biz daha önceleri yaptık güvenilir diyebilirim


  • basond  (15.01.20 13:16:01) 
ben 5 bin yollamistim gitti.
hem hizli hem basit hem guvenilir hem komisyonlari dusuk hem de cevirme oranlari gondereni kaziklayan cinsten degil.

google yap. quora veya wikipedia'da transferwise firmasinin sahibinin guvenilirligine dair bilgi bulabilirsin. gayet mesru bir finans sirketinin alt birimi transferwise.
  • baldur2  (15.01.20 14:24:44) 
transferwise iyidir. bedavaya getirmek icin kod verebilirim istersen. yeni hesaplarda gecerli oluyor.


  • ozdek  (15.01.20 15:56:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.