[]

120+ nabız ile ilaç?

Bugün aile hekimim tarafından soğuk algınlığı nedeniyle Coldaway Cold+Flu reçetelendi. 3 gündür kötüydüm zaten. Akşam yemeğinin üstüne başlamamı söylemişti.

Ancak şöyle bir sorun var; nedensiz şekilde 1 saat kadar bir süredir çarpıntım var. Nabız ve tansiyon ölçüp duruyoruz sürekli. Tansiyonda hiçbir sorun yok (12-8). Ama nabzım sırasıyla 123, 126, 128 şeklinde. Normalde de nabzım 90 civarı oluyor hep. Bunun genetik olduğu, bir sorun olmadığı söylendi daha önce. Panik atağım yok. Sadece depresyon ve anksiyete tanılarım var fakat onlarda da iyileşme dönemindeyim zaten. Bugün yaşadığım en ufak bir olumsuzluk da yok.

Alerjik astım nedeniyle Desmont, depresyon ve anksiyete nedeniyle lustral 100mg, lustral kaynaklı uyku problemi için 1/2 25mg gyrex günlük rutin ilaçlarım. Müthiş şansım ile reglimin ilk gününde olduğum ve fazla sancı çektiğim için 2 saat kadar önce 25mg arveles aldım. Bu ilaçlarla sürekli çarpıntım olmuyor. Daha önce olmuş bir şey değil yani.

Şimdi bu ilaçlar ve bu durumda ben bu Coldaway’i almalı mıyım? Doktoruma ulaşma şansım yok zira kendisi aile hekimi, özel doktor değil.

 
Anksiyete var sanki. Bu durumda normal.

Az önce House'u izliyordum ona da sordum. Coldaway'i alabilirsin ama 112'yi aramaya da hazırlıklı ol. Genelde teşhisleri başta yanlış çıkıyor çünkü.
  • ozdek  (14.01.20 21:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.