[]

doblo tarzı araçlar için src belgesi?

arkadaşlar,

şirketimize dacia dokker alma niyetiyle bir satıcıya kapora ödedik. (ruhsatta n1 kamyonet - ticari yazıyor)

src belgesi ya da k belgesi gerekir diye duyduk. eğer öyleyse vazgeçeceğiz.

bilgi olan var mı?

 
src gerekiyor diye biliyorum ama sıkıntı yaşamanız zor. şirketin ford courier, doblo, kangoo araçlarını kullanıyorum daha src sorulduğunu görmedim.


  • mattiadestro  (14.01.20 10:37:56) 
Araçta ticari mal taşınacaksa şirket için K belgesi, araç için taşıt kartı, sürücü için SRC belgesi gerekli.

Şirkete aldığınıza göre ruhsatta şirket adı yazacak ve aracın ticari kullanıldığı aşikar olacak, cezalar ağır yakalanılırsa.

Şahıs olarak ticari bir araç alındığı zaman ticari mal taşınmadıkça bu belgelere ihtiyaç yok.
  • John Bloor  (14.01.20 10:44:09) 
cezaları yüksek riske girmeyin


  • mirty  (14.01.20 10:45:39) 
Src soruyor polisler.


  • nedendir bilinmez  (14.01.20 13:46:58) 
hocam
siz şirket sahibiyseniz
kendiniz sürebilirsiniz
src olmadan

ama baskası sürecekse
src ve k belgesi istenir

bize de aynı şey oldu
almadık
  • kingcyrax  (14.01.20 14:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.