[]

tack it saçtan nasıl çıkar?

benim salak oğlum saçına tack it yapıştırmış, çıkmıyomuş.

images.ofix.com

saçtan nasıl çıkar bu? gerçi zaten kısa saçlı ama yine de üçe vurdurmaktan başka yolu var mı?

 
Ay cok guldum. Biz sakiz yapistirirdik eskiden demek ki zamane cocuklari bunlari kullaniyor.
Baya saglam bir malzeme oldugundan kesmekten baska careniz yok. Normalde duvar yuzeyinden cekilir, uzar ve kopar. Gecmis olsun simdiden.

  • nax  (13.01.20 17:17:52) 
gogula sordum bebe yagi ile cikiyor diyor

www.goingonanadventure.co.uk
  • JohnOakley  (13.01.20 17:21:18) 
Aynını benim kız becermiş geçen hafta,çıkmayınca saçını kesmiş.baktımsaçının önünde tuhaflık var,dibinden kesmiş atmış.


  • duptıs  (13.01.20 17:23:33) 
sakızın çözümü buz. soğuğu görünce kuruyup dökülüyor. deneseniz belki işe yarar.


  • genc irisi  (13.01.20 18:00:56) 
Başkasına da lazım olursa diye sonucu da yazayım, wd40 ile çıkardım.

Tabii bebe yağı (ya da yukarıdaki linkte yazdığı gibi hindistan cevizi yağı) varsa pas çözücü kimyasaldan önce onu deneyin.
  • kibritsuyu  (14.01.20 07:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.