[]

Chp ye yapılan psikolojik harp değil mi?

Günaydın gençler.
Şimdi şu battalmıdır ilgezdimidir nedir yediği halt yüzünden sosyal medyadan tutun radyolara kadar her yerde chp şöyle chp böyle diye bangır bangır yayınlar yapılıyor yapılsında zaten. tamamda güzel kardeşim kimsede demiyor ki ya bu chp böylede ortada melih gökçek gibi ankarayı yiyip bitiren bir adam hatta onu geçtim kendine saray yaptıran adamlar varken kalkmış chp chp atatürk'ün partisi ne hale geldi cık cık cık diye ötüp duruyorlar. lan bu adamlar yüzünden evet bunlar yüzünden darbe oldu lan ülkede başkenti bombalandı kimin yüzünden oldu chp yüzünden mi ben anlamıyorum. arkadaş tamam chp bok bir parti kabul ama önce dön iktidardakilere bir laf et sonra gel gene chp ye 10 laf et söylediklerni ciddiye alıp kabul edeyim ama iktirada tek laf edemeyip chp ye ötüp durmak tam türk tipi vurun mazluma kafası değil mi? buradan sakın battalları savunduğum anlamı çıkmasın. chp'nin zaten bu konuda çok dikkatli olması lazım en ufak şeyde türm trol ve medya ordusunun sana yükleneceği bile bile böyle adamları partide barındırmaması gerektiği öğrenmeliydi şimdiye kadar. siz ne düşünüyorsunuz.



 
Chp,birilerinin partisi olmuş. Akp'yi eleştirmeden önce kendine bir bakmalı. Kendi içinde kendilerini eleştiren kim varsa ipini çektiler. Muharrem İnce'de bunlardan biri. Evet, AKP sayesinde bir çok şey oldu ama AKP'ye odaklanıp iyinin kötüsü olan CHp'yi unutalım mı? Ben de diğer insanlar gibi Atatürk'ün partisi, başka partiler kazanmasın diye bunlara verdim oyumu ancak keser döner sap döner hesabı, şimdi Chp'li belediyede çalışan bir memuru şikayet ediyorum, şikayetlerim kapanıyor.Çünkü birilerinin tanıdığı. Ben dersimi aldım Atatürk'ün partisi adı altında oy toplayan Atatürk'ün ilkelerini benimsemeyen bu partiye artık oy vermem.


  • banacevaplazım  (13.01.20 10:17:12 ~ 10:17:52) 
AKP'li belediyelerin %90-%100'u rusvet alir, rant yedirir. Bu oran CHP'li belediyelerde %50-%60'dir.

Isim geregi belediyelerle temasim cok oldu. Bu oranlari kisisel is tecrubeme dayanarak soyluyorum.

Yani CHP ile AKP 1 ve 0 gibi degil. Ama kesinlikle de ayni degil. Turkiye'nin gercegi bu sekilde maalesef. CHP'deki oran iktidar olsalar artabilir belki, bilemiyorum..
  • ebabil curnatasi  (13.01.20 11:01:14) 
CHP sütten çıkmış ak kaşık değil ama karşı tarafta hukuk tanımayan, işi de destek veren, milyonlarca mülteci yi ülken dolduran bir güruh var.


  • prizmatik  (13.01.20 12:03:26) 
akp, chp ile kiyaslanamacak kadar kotu bir partidir. hatta iddaa ediyorum bu milletin basina gelmis en buyuk kabustur. chp, iyi bir muhalefet yapamiyor, evet; belki chpli belediyeler de cok iyi degil. Ama surasindan eminim, en kotu chpli belediye, en iyi akpli belediye'den iyidir. akpli belediyecilik anlayisi, soygun ve yolsuzluk uzerine dayalidir.

utanmadan hala chp soyle boyle diye konusuyorlar ya mide bulandiriyorlar. yasadigim yerden, adana'dan ornek vereyim. akp destekcisi huseyin sozlu, chp'ye oy verenler pkklidir diye aniriyordu. secim sonrasi ortaya cikti, adamin yapmadigi yolsuzluk kalmamis kendi doneminde. 5bin tane bankamatikci ortaya cikti, 5 bin kisi ulan 5000! utanmadan arlanmadan chp kotu bik bik otuyorlar. chp boyle soyle diyenleri direk hirsiz olarak goruyorum. akpli, ummetin dostu 700bin alamancinin sgk'daki vurgununu bugun okuduk eksisozluk'te. var mi bundan otesi, hirsizligin ortagi olduklari icin chp'yi bokluyorlar.
  • ubi dubium ibi libertas  (13.01.20 15:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.