[]

kombi bozuldu...

kombi bir anda sıcak suda kendi kendine çalışmaya ve kapanmamaya başladı. yetkili servisi çağırdım. anakartı bozulmuş dedi ve 350 tl aldı, başkasıyla (tahminen tamir görmüş bir parçasıyla) değiştirdi. eskisinide aldı götürdü.
sizce bu fiyat fahiş değilmi arkadaşlar?

yer:ankara

 
Abi fahiş geliyorsa başka kombicilere de sorsaydın


  • fezagezgini  (13.01.20 10:14:35) 
benzeri başıma geldi geçen sene. maalesef fiyat normal(leştirilmiş). muhtemelen kombiniz nispeten eski bir kombi ve ana kartı sıfır bulunamıyor. bu yüzden de tamir görmüş kartları takıyorlar. elinizde de başka bir alternatif olmadığı için bu parayı ödemek zorunda kalıyorsunuz. bu gibi durumlarda yetkili servis dışındakileri de pek tavsiye etmem. zira birkaç sene önce su algılama sensörü tıkandığı için çalışmayan kombiye dışardan servis çağırdım (yetkili servis dışında) "ana kart değişecek, 350-400 tl tutar" dedi. yetkili servis gelince de sadece tıkalı sensörü temizledi ve 80-90 tl gibi bir ücret aldı (bakımını da yapıp). adamın neler yaptığını görüp öğrendim, sonraki yıllarda bakımını ve sensör temizliğini kendim yaptım hep. ama geçen sene kart arızalanınca mecbur 350 tl bayıldım ben de.


  • shadowfollower  (13.01.20 10:41:24) 
geçenlerde kombi bozuldu, servis geldi anakart dedi. kart tamir olmazmış 350 lira falan kart parası verdim. iyi o zaman eskisi kalsın dedim tamam dedi adam. birkaç gün sonra gelip kombi motorunu da değiştirecekti o da bozuktu, neyse bu adam 2 gün sonra geldi kombinin yanında duruyor eski anakart. almış onu götürmüş eşim de bilememiş vermiş.

sonuç olarak evet kombiciler tamir edilmiş anakartları takıyorlar. fiyat da normal bence herkes bu fiyatlara yapıyor.
  • emfuzi  (13.01.20 11:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.