[]

Bu kuaför olayı gerçekse CHP ihraç eder mi malum kişileri?

hadi yine malum parti yapsa bekleyemeyiz ama CHP malum partiye göre çok daha demokrat ve adil diye düşündüm şimdiye kadar.

ilk vukuatları da değilmiş üstelik.

daha önce 2 milyon mazot parası mı, mektup parası mı ne harcayan bir kadını ihraç etmemişti CHP bunda ne olur sizce? ya da CHP'ye yansıdı mı olay?

 
Sanrım gectigimiz mayis ayinda olmus olay ama basina yeni yansidi. Soz konusu kadin milletvekili kocasi da belediye baskani partiye yansımamasi mumkun degil.


  • hindistan cevizi  (13.01.20 01:55:51) 
ilgezdilerin vukuatlarını saymaya başlasak sabahı buluruz. bu da 3 güne kalmaz unutulur gider.


  • hadsafhada  (13.01.20 02:24:27) 
the ilgezdi family'nin ne ilk ne de son vukuatı.

ihraç falan emine ülker tarhan gibi yönetimi besleme gücünden mahrum, sadece siyaset yapmaya çalışanlara karşı işletilir.

the ilgezdis gibi ataşehir'de malı hamuduyla vuranlara değil.
  • lisw  (13.01.20 02:25:53) 
Ben Ataşehir chp üyesiyim, orada neler dönüyor falan hep kulağıma geliyor. Bunların ilk olayı değil bu. Basına ve sosyal medyaya yansımayan daha büyük bir şey var. Gamze İlgezdi ilk aday olduğunda üyeler oy veriyor ya hani, aday olsun mu olmasın mı diye. İşte orada ataşehir içinde bi kesim istemedi mv olmasını. Bu istemeyenler sağda solda konuşunca İlgezdilerin kulağına gitmiş tabi. Bu konuşanların arasında Belediye çalışanları da var. o dönem, o çalışanların hepsini işten çıkartmışlardı. Şimdi ataşehir belediyesi full malatyalı dolu :D Çok pislikler ya. hadsafhada nın dediği gibi ben duyduklarımı bildiklerimi yazsam 20 paragraf yazı çıkar :D

Haa, en son belediye seçimlerinde bir aday daha vardı ataşehir için. Kadın, ordulu, çok çabalı uğraştı. Hatta parti içindekiler de ilgezdileri sevmedikleri için o kadın aday olsun diye baskı yapmışlar ama kk yine ilgezdi'yi aday göstermiş. Sonuçta son karar onun. Ataşehir herkes için ekmek kapısı, herkes yolunu bulmuş, hazır yol varken yeni biriyle yol yapmaya uğraşmak istemediler herhalde. zaten ataşehir'e chp'den ben aday olsam yine kazanırım. Garanti yer yani, millet ilçe akp'ye gitmesin diye bunlara oy veriyor.
  • eazy  (13.01.20 04:36:54) 
@eazy agzina saglik. aynen boyle oluyor.
ilgezdi dedigin kucuk mustafa sarigul, minik melih gokcek.
Ben onumuzdeki donem baska aday gosterilecegini dusunuyorum, ama varolan belediye baskanini indirmezler.

@ya ben lan neyse: su boyutunu atlamayalim: bu kuafor olayi igrenc, ama malum parti icin adi vakadir. Malum partide bunlarin lafi bile olmaz. Somuru, kanunsuzluk, yolsuzluk, adam kayirma, rusvet malum partinin ihtisas alanidir.
  • ebabil curnatasi  (13.01.20 05:22:05) 
Alper Taşdelen gibi bu adamlar da ne yaparlarsa atılmıyorlar. Chp başka partileri eleştirmeden önce kendine bakmalı ama chpye oy veren kesim hak ediyor. Herkesin aman başka parti gelmesin de bizimkiler olsun.

Atatürk'ün partisi ne hale geldi.
  • banacevaplazım  (13.01.20 08:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.