[]

Adını hatırlayamadığım İngiliz yapımı film

İngiliz aksanı ile konuşulduğunu ve İngiltere'nin bir sehrinde geçtiğini hatırlıyorum. Yalnız yaşayan (ya da bir ev arkadaşıyla da olabilir) bir adam var;bir sabah kapı çalıyor ve tanımadığı bir kadın gelmiş, eve giriyor; sonra sevişiyorlar. Her hafta çarşamba günü bu tekrarlıyor. Sonra adam merakına yenik düşüp kadını takip ediyor, tiyatrocu olduğunu öğreniyor, sahnede izliyor hatta onu.

Neydi ismi, hatırlayan çıkar mı?


 
bana notting hill'in biraz farklısı gibi geldi ama senaryoyu yanlış hatırlıyor olma ihtimalinize karşı yazayım dedim.


  • blatta hiberna  (13.01.20 00:56:15) 
Yok değil ama benzerliğinden ötürü onu da merak ettim, bakacağım.

Filmi de buldum.
Intimacy - Mahremiyet
m.imdb.com
  • dafaisss  (13.01.20 02:40:14) 
evet, değilmiş.
notting hill'de ingiltere'de (notting hill'de) ev arkadaşıyla yaşayan bir adamın kitapçı dükkanına tesadüfen bir film yıldızı geliyor ve bir şekilde aşk yaşamaya başlıyorlar.
olaylar gelişiyor.

ama türü romantik komedi.
  • blatta hiberna  (13.01.20 02:48:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.