[]

sizi dinlendiren/deşarj eden hobileriniz neler? nasil buldunuz?

nasil kesfettiniz? sb.




 
Sokak fotoğrafçılığı. Hem yürümenin verdiği dinginlik hem de bir şeye konsantre olmanın sağladığı kafa dağınıklığı. Kulakta uygun bir playlist, hava da uygunsa mis oluyor.
Keşfedilecek bir şey olmadığı için ikinci soruya cevap yok. Canım çekmek istedi çekmeye başladım.

  • Bruce  (13.01.20 00:20:48) 
Mandala. Migrene bir şey üretmek, bir şeyle uğraşmak iyi gelir dediler. Ben de güzel bir playlistle boyuyorum.
Misal: imgyukle.com

Bir de @Bruce fotoğraf çekmek demişken, ben de ağaç, bitki ve yaprak fotoğrafları çekmeyi seviyorum.
  • Amaranta ursula  (13.01.20 00:27:40) 
pilot lisansim var ucuyorum 2 haftada bir.


  • duygusuzromantik  (13.01.20 00:38:36) 
Desarj eden kesinlikle sarap ile ilgilenmek. Okumak, tadim takip etmek, tadimlara gitmek, hakkinda konusmak.

Kesfi, aslinda master tezimi yazarken gittikce guclenen, baska bir alanda nefes alma ihtiyaciydi. Entelektuel kismi ozellikle doyurucu geldi bana. Hala da geliyor.


Tertemiz bir algi icin bisiklet surmek. Dilin cikina kadar terlemek, sonra dinlenmek. Bir binada spor yapma fikri cok bana gore degil. Bisiklet surmeyi ve hareket etme isinde basarili olmayi seviyorum. (Cunku beceriksiz ve balansi cok kotu, diger hicbir spor turunde az da olsa basarili olamayacak bir insanim.)
  • buf-e kür  (13.01.20 00:48:07) 
Spor yapiyorum. Cocukluktan beri yaptigim icin nasil bulduna cevabim yok. Yillarca lisansli kostum yarismalarda muthis iyiydi rekabet hirs başarı basarisizlik vs.

Yaslandikca da pilatese sardim. 6 7 sene once denedim ilk. O kadar esnek degildim ki ben 20 yasindayken esneme ve gevşeme icin 2li gruplandiriliyoduk beni 70lik teyzelerle eslestiriyodu hoca :/ ona hirs yaptikca hobiye dönüştü. Spor disinda da sokaktaki kedicikleri besliyorum, toplu tasimada comarlarla kavga ediyorum mis gibi sehir hayati hobilerim var.
  • hindistan cevizi  (13.01.20 00:50:23) 
Bulmak icin bir sey yapmıyorum, hobiler beni buluyor. Herhangi bir hobiyle ugrasmama sebep olan şey o hobyliyle ugrasmak istemem. Istek geliyor, basliyirum.
Ahsap model ucak yapmak, elektro gitar, capoeira, spor, karakalem resim, dagcilik, doga yuruyusu, amator fotoğrafçılık ugrastiklarimdan bazıları.

Ama beni desarj edecek yegane sey ates yakmaktir, atese vermektir. Bunu da yapma imkanım yok haliyle. Bir lav silahı yukarıdakilerin hepsinden daha cok desarj ederdi beni.
  • stavro  (13.01.20 01:14:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.