[]

Burun estetigi ve cerrahin yaklasimi (yag enjeksiyonu)

Selamlar,

Onumuzdeki aylarda burun estetigi olacagim (ciddi anlamda nefes sikintisi cekme yaninda zaten gorunusunden de memnun degilim).

Lakin ameliyat olacagim hekim bana yuzumun proporsiyonunu duzeltme adina yag enjeksiyonu da yaptirmam gerektigini soyledi. Ikisi beraber olursa yag enjeksiyonu yari fiyata gelecek vs.

Elmacik kemiklerim cokuk; ozellikle bu donem zayifladigim icin hele. Bir de cenem ornegin, bir cm ondeymis vs, yandan hafif bir cikiklik var falan.

ama gecici oldugunu ve %50'sinin gidip %50'sinin kalacagini da soyledi.

bunun yaninda hocaya baska bir ameliyat da oldum (kulak icin); ve cok memnun kaldim. gercekten eli hafif ve isini onemsedigi, hastasini onemsedigi belli. diger doktorlar gibi instagram'a boy boy hasta fotograflari atmiyor. bunun yaninda istanbul'un en iyi hastanelerinden birinde gorev yapiyor vs.

ama enjeksiyon konusunda israrci... yani guzel bir sonuc olacagini biliyorum; ama gecici. bunu bu kadar onermesi normal mi?

 
Başka bir doktora daha görün ?


  • prizmatik  (13.01.20 00:14:45) 
Daha once ameliyat oldugun bi doktor olduğu icin ben sırf biraz daha para aliyim kafasindan cok gercekten ihtiyac var ameliyat olmusken bunu da yapalim diye düşünmüştür diyorum. Ama emin degilsen baska bi doktora gorun+1


  • hindistan cevizi  (13.01.20 00:28:58) 
Yaptığında güzel olacağına ikna oldun mu? Yapınca şöyle duracak diye görselleştirdi mi? Güzel olacağını düşünüyorsan yaptır.


  • Bruce  (13.01.20 00:44:50) 
henuz sadece planlama asamasinda pasaranasal CT cekicem vs bakicak burnumda neler var neler yok.

gorsellestirme ondan sonra.
  • nefertarii  (13.01.20 00:47:56) 
onun nedeni burun estetiği yaptırınca yüzde güzel olmayan unsurlar olduğunda komple güzel gözükmemesi ve burnun değerinin anlaşılmaması. sonuçta bir bütünün parçası. baştan ben sizi uyarıyorum evet çoğunluğu kaybolacak yüzde 50 demesine bakmayın. bence 20-30 maks. ayrıca ameliyattan sonra davul gibi şişiyor. bir-iki haftaya da düzeliyor ve çok güzel gözüküyor.
ben olsam yağ enjeksiyonu toplamda bin-binbeş yüz arasıysa kabul edebilirdim ama siz bilirsiniz tabii.

  • anarsika  (13.01.20 01:13:25) 
Daha önce de onda bir ameliyat olmuşsunuz, burun da yine onda olacak, adam ona güvendiğinizi düşünerek öneride bulunmuş bence. yani para avcılığı hissetmedim ben. Eseri güzel görülsün istiyordur, en iyi reklam.
Ve yaptırın, zaten yaptırmazsanız burun toparladıktan sonra doktorun önerisi aklınıza gelecek, yine ona gideceksiniz :)
Öf keşke korkmasam da ben de bir şeyler yaptırsam
  • somethinginthewayshemoves  (13.01.20 01:47:37) 
Esnaf oldu hepsi, kbbci adamlar enjeksiyon işini de öğrendi. Her hastaya teklif ediyorlar. Kim tutarsa, iş olsun para gelsin hesabi.


  • adivar  (13.01.20 22:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.