[]

dogum icin doktor secimi

dogum oncesi rutin kontroller ve tabii ki dogum icin gittiginiz doktoru nasil sectiniz? halihazirdaki jinekologunuzla hayatiniza devam mi ettiniz yoksa tavsiye uzerine yeni bir doktorla mi basladiniz? nasil yapmali?




 
Birden fazla doktora bu süreçte danışmak anne ve baba adayı için çok iyi oluyor. Eğer özel bir hastanede doktorunuz varsa ek olarak devlet hastanesinde doktora gidebilirsiniz. İyi doktordan daha önemlisi sözüne güvenebileceğiniz, size güven birisi olmalı.


  • GoodMorningTeacher  (12.01.20 22:11:34) 
Önceki doktoruma hiç ısınamamıştım, hamile olduğumu öğrendiğimde bir doktora gittik o da biraz özel gibiydi, malum yeni ebeveyn adayının bilgi açlığını doyurmak gerekiyor :)tavsiyeler arasından en şiddetle tavsiye edilenine gittik, haklıymışlar. Doğumdan sonra çocuk doktorunu, genel cerrahı vs hep ona danıştık, öyle bir güven verdi bize.
sezaryenci diye adı çıkmıştı, hiç kurcalamadım, o da doğum şekli hk sonuna kadar hiç konuşmadı, artık sonlarda ben sordum, her şey normal gidiyor tabii ki normal yapacağız dedi ve yaptık. Ben bu sezaryenci lafının nazenin hastaların bahanesi olduğunu düşünüyorum.
Siz hangi tür doğum beklentisindeyseniz doktorunuzda buna da bakın.
Sezaryen olması gerektiği halde normal doğum diye tutturup 20 dikiş atan da var maalesef :/
  • somethinginthewayshemoves  (13.01.20 01:17:39) 
Biz 2 doktor değiştirdik şimdi ki doktorumuz Prof. Çok fazla güven veriyor. Birincisi çok iyi bir adamdı yanlış bir kararı yüzünden basımız çok agridi eşim doktoru bırakmak istedi. 2. Doktor da çok iyiydi aslında ama kadın kendi acık açık normal doğum tehlikeli ben sıcak bakmıyorum dedi eşim ondan da soğudu. Şimdi 3. Doktora geçtik Prof ve ismi baya duyulmuş bir doktor sonunda düzgün bir doktor bulduğumuzu düşünüyorum doğuma da 1 ay kaldi bakalım sonucu gorucez. Bu da bizim basımızdan geçen olay eğer hatun biraz nem kaptıysa doktor değiştirmek en mantıklısı.


  • monkey  (13.01.20 02:51:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.