[]

Heyecanlanınca titreyen eller için ilaç var mıdır?

Merhaba arkadaşlar;

2020 yılında şirketimizin şirket içi toplantısı olacak. tüm gün sürüyor. Koca bir salonda gerçekleşiyor ve tüm şirket çalışanları geliyor. Her departmanın çalışanları sahneye çıkıp sunum yapıyor. Ben de kendi tarzımda, slayt destekli bir konuşma hazırlayacağım. Bu konuda kendime güveniyorum. Söyleyeceğim şeyler olsun, bunların slayt tasarımları olsun, hatta bir de ayrıca kara-mizah tadında çekeceğim bir kısa filmi yayınlamak olsun, bu açıdan hiçbir sorunum yok. Gayet de esprili bir sunum olacaktır.

Benim sorunum, böyle kalabalık önünde konuşma deneyimim olmaması. Bu beni heyecanlandırıyor. Fiziksel olarak ellerimin titremesine neden oluyor. Hani o haldeyken elime aldığım mikrofonu bile zangır zangır titreteceğimi biliyorum. Haliyle sunumum zarar görecektir.

Bunla alakalı ne yapabilirim? Sunumdan önce biraz içmeyi düşünüyorum. Hatta sahneye çıkıp "merhaba" dedikten sonra "bir dakika" diyip, cebimden çıkardığım metal mataradan bir fırt alıp, o şekilde başlamayı düşünüyorum sunuma. Bu da kendi içinde esprili bir başlangıç yapma şansı verecektir. Yine de alkolün fayda sağlayacağından emin değilim.

Bu duruma faydası olan bir ilaç var mıdır?

yoksa içerik olarak ciddi ciddi kendime epey güvendiğim sunum, sırf bu durum yüzünden sekteye uğrayacaktır. bu da beni epey üzecektir :/

 
dideral ancak bir doktora görünün bir ara.


  • tabirimekruh  (11.01.20 23:50:01) 
unut alkolü de ilacı da, sahneye çıkınca endişen kalmaz. herkes az çok yaşar böyle şeyler. insanız biz, peşimizden kaleşnikofla gelen adam olsa bile bünyemiz o duruma adapte edebilir kendini. hiç bi şey olmaz. en kötü ne olabilir ki zaten ?


  • heidi'nin dedesi  (12.01.20 00:18:49) 
“ "merhaba" dedikten sonra "bir dakika" diyip, cebimden çıkardığım metal mataradan bir fırt alıp, o şekilde başlamayı düşünüyorum sunuma. “
Bu bence çok itici, olmamış da oldurmaya çalışıyormuşsun gibi bir görüntü verir. Yani elon muskta estetik görünebilir ama muhtemelen sende sakil durur.
Çıkmadan bir süre önce alkol eşiğine göre bir iki shot tekila atabilirsin.
  • somethinginthewayshemoves  (12.01.20 05:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.