[]

Askerde çıkarılan ziraat kartını naptınız

Ben daha parayı bile çekmedim hesabı kapatmak gerekir mi?




 
şahsen ilerde borç çıkarmayacaklarına güvenim olmadığı için şubeye gidip kapattım.


  • sttc  (11.01.20 16:54:49) 
Ne kadar borç çıkaracak ki yok mu net bilgi ?


  • mizah seviyesi fazla olan yazar  (11.01.20 16:59:19) 
hesap işletim ücreti alabilirler açık kalan hesaptan. bana vakıfbank'da olmuştu.
içinde de para kalırsa para her ay 5-6 tl olarak erir gider.

  • ozdek  (11.01.20 17:17:29) 
Hicbir sey yapmadım onla mi uğraşıcam diyip


  • kablelvuku  (11.01.20 17:23:01) 
hesap işletim ücreti diye bir olay yıllardır yok. yasal değil.

kapamana gerek yok.
  • jelly bear  (11.01.20 17:24:49) 
Yıllar sonra ziraate tekrar ihtiyacım olup şubeye gidince fakettim. Bir miktar para varmış, çekip hesabı kapattırdım. Orda burda hesap olmasın diye kapattım ben yoksa bişey olmaz.


  • va  (11.01.20 18:38:32) 
dilekçe verip kapattırdım.

hesap işletim ücreti vs çıkartırlar, uğraşamam.
  • livaneli kadir  (11.01.20 20:03:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.