[]

Depresyon sosyal fobi

Bu sebepten yaşamına son veren birine tanık oldunuz mu ? Psikolojik destek alıyorum, ilaçlar sosyal hayatımı idame ettiremeyecek kadar ruhsuz ve mal gibi yapıyor beni, ilaçsız ise zaten bitmeyen mide sancıları ve çarpıntılar , kendimi yabancı gibi hissediyorum dünyada , gerçekten dayanacak gücüm kalmadı tiksiniyorum artık bu bedenden, sürekli stop eden arıza yapan arabayı kullanmak gibi .




 
Senin gibi bir sürü insan var, inan tek bir kararla her şeyi bırakıp gitmeye değmez. Ormandan Çıkış kitabını oku lütfen.

Hepimiz çok değerliyiz ve bu kadar saçmasapan kötü insanın olduğu dünyada inan bu iyiliğimiz başkalarına dokunuyor. Birebir olmasa bile bu dünyanın iyi insanlara ihtşyacı var.

Sorunlarına uygun bir psikolog/psikiyatr ile ilerleyebilirsin. Tavsiyediyorum sitesinden inceleyebilirsin.

İnan bir çıkış yolu var hocam
  • kaset  (11.01.20 05:01:44) 
Deneyeni gördüm, neyse ki başarısız oldu. Çok da olmadı birkaç sene ve şu an inanılmaz mutlu bir hayat sürüyor.

Benim de benzer hislere kapildigim olmuştu ama hiç denemedim gerek yok hani. Hayat ne getiriyor göreyim, en kötü senaryoda yine ölürüm np diye saçma ama faydalı bir bakış açısıyla devam ettim. Su an inanılmaz mutlu değilim ama genel olarak pozitifim.
  • aguen  (11.01.20 09:38:15) 
İlaçların çalışması için 4-5 hafta gerekli.

Spora ve psikoterapi almayı tavsiye ederim. Ben de aynu durumdaydım. Çok hızlı gelişim gördüm.
  • psmstc  (11.01.20 10:17:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.