[]

hangi marka led tv ve sebebi?

hangi marka 55 inç 4k led tv'yi alalım? ve neden?
hangi marka 4k led tv "almayalım" ve nedeni?

teşekkürler.

 
Sony alin çünkü android içine kodi yükleyip iptv dahil olmak üzere her şeyi izlersiniz.

Lg oled almayin çünkü piyasada yanık izli oled dolu.


Bu soruya gecende de cevap verdim gibi hissesiyorum ama neyse
  • a darkness coming  (10.01.20 20:11:12) 
@a darkness coming: lg son serilerde bu sorunu düzeltmedi mi? samsung'larda android işletim sistemi yok mu? ben de araya kaynak yapmış oluyorum ama birkaç ay sonra benim de 55 veya 65 inç bir tv alma durumum var, araştırma yapıyorum o yüzden


  • burya  (10.01.20 20:14:13) 
samsung qled tvler için 10 yıl yanık garantisi veriyormuş fakat bu garantinin detaylarını siz yine de araştırın neymiş ne değilmiş


  • freebird5406_2  (10.01.20 20:23:06) 
marka değil, model bakmanız lazım. Sony'nin x9 serisi çok başarılı. 55xg9005 olabilir. X in yanındaki harf her sene bir yükselir. xe,xf, xg, bu sene xh olacak.

Çünküsü: led panel kalitesi çok iyi, siyah başarımı yüksek. Ayrıca android esnekliği var, istediğiniz uygulamanın apk dosyasını bulup yükleyebilirsiniz.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (10.01.20 21:18:10) 
Lg ve Samsung ekranları güzel ama arayüzü hızlı olan bir model al yoksa adamı deli eder. Samsung arayüzü lg den iyi gibi geldi bana. Birde Philips arayüzü android ama yavaş diye şikayetler var. Kesin bir model söylemedim ama dediğim gibi birde 4k olsun mutlaka derim. Sony ler segmentinde pahalı kalıyor seçim senin.


  • Topalordek  (10.01.20 22:02:16) 
Hangi marka alırsanız alın ekranı ya LG ya Samsung olacak zaten büyük ihtimalle.

Ben dün gidip philips 55" the one aldım. Ambilight olması zaten en büyük artısı idi, android tv varmış, lg'nin webos'u kullanılmaz zaten. Samsunglarda tizen var ama hiç deneyimim olmadı. insanları dinlediklerini biliyorum sadece.
  • aguen  (10.01.20 23:43:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.