[]

Eski sevgilisini atlatamamış mı?

Merhabalaaar, Birisi ile 1 ay kadardır beraberiz, herşey müthiş başladı, ta ki bir gün ısrar etmemesi gereken birşeyde bana gereksiz ısrar etmesine kadar. Dediğine göre korkudan öyle bir tepki verdi ve hatasını da anladı. Korkusunun sebebi ise 4 senelik bir ilişkisi varmış ciddi ve hatta evliliğe gitmesi gereken ama kız 3 ay şehir dışında gidip de geldiğinde artık bunu istemez olmuş ayrılmışlar. Peşinden koşmuş ısrar etmiş ama olmamış.. 2 sene önce oluyor bunlar ve 1 sene önce son çabasını yapıp artık bırakması gerektiğine karar vermiş. Dediğine göre de bizim aramızdaki şey de tıpkı onunla başladığı gibi güzel başlayınca korkumuş, hani yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye korkmuş ki gayet anlaşılır birşey.
Sıkıntı şu ki dönüp dolaşıp arada konu eski sevgilisinden geliyor, şöyle idi, şöyle yapardı, şu elemanın da başına böyle birşey gelmiş vb gibi. Yani tek referansı olan eski ilişkisi ile mukayese etmesinden mi yoksa kızı atlatamamış olmasından mı bu konular açılıyor ondan emin olamıyorum... hatta konuşmamızdan birinde benim de korkularım var dedim, ya bir gün eski kız arkadaşın geri dönerse beni düşünmeden bırakırmışsın gibi geliyor ama ben anın tadını çıkarmaya çalışıyorum dedim. Karşılığında birşey demedi, yani yok o iş bitti vb gibi.. sizce?



 
Sürekli eski sevgilisini anlatan biriyle olmaz. Bence eskilerin konuşulmaması gerekir. Unutamaması normal bu arada 4 yıl baya fazla.


  • jelly bear  (10.01.20 12:35:22) 
Unutamamış. Tamamen dışardan görüneni söyleyeyim sana anlattığın kadarıyla, sen içindeyken sürekli iyimser bir hal buluyorsun çünkü: Seninle vakit geçiriyor, diğeri yarın bir yem atsa seni anında unutur. Yol yakınken sen de çok kaptırma. Son anlattığın olayda karşılığında bir şey dememesi falan, off ne bunlar ya. Sal gitsin, @jelly bear +1. Olmaz bununla.


  • piremses  (10.01.20 12:53:40 ~ 12:53:56) 
İlişki konularında iki kişiyi dinlemeden bir şey dememek lazım ama burada sadece sizin dediklerinizden yola çıkacaksak eğer ne yapmanız gerektiğini siz de biliyorsunuz aslında. Değişeceğini filan sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ya nasıl olsa daha 1 ay, düzelir nasıl olsa mantığı çok yanlış. Sonra üzülmeyin.


  • bitchesaintshit  (10.01.20 13:14:49 ~ 13:16:07) 
evet 4 sene uzun ancak üzerinden 1 sene geçmiş. senin yanındayken sürekli ondan bahsetmesi kesinlikle atlatamadığı anlamına gelir. hatta kız çağırsa gider ona senin de dediğin gibi. çok seviyorsan çabala diyeceğim ama bence değmez.


  • dafuq  (10.01.20 14:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.