[]

kaçak bina ihbarı

merhaba. binasını kaçak olarak kullanan bir işletmeyi yıkım talebi için şikayet etmek istiyorum. bulunduğumuz bölgede on tane şubesi var. elektrikleri kesilmiş olmasına rağmen halen daha devam ediyorlar. kritik bir konumda oldukları için -bildiğin cadde ortasındalar neredeyse- biz ve birçok işletmenin görünmesini engelliyorlar. nereye talepte bulunsak en kısa sürede sonuç alabiliriz?




 
Abi yazdıklarından hiç bir şey anlaşılmıyor.kaçak bina mı yaptılar ,olan binada ruhsatsız mı çalışıyorlar,elektrik olmadan çalışmalarına engel bir durum mu var,adamın ruhsatı yoksa bina neden yıkılsın gibi deli sorular.


  • duptıs  (10.01.20 00:57:57) 
@duptıs kaçak bina yapmadılar. yıllar evvel legal olarak inşa edilen binada şube açmışlardı. şu an ise yıkımı gerekli görülmüş ancak çıkmıyorlar. elektrik durumu şu: yıkım gerekli görüldüğü için belediye, binaya elektrik vermeyi kesti kısa süre önce. şu an buna rağmen kaçak elektrik kullanarak işletiyorlar marketi.


  • isimsiz uye  (10.01.20 01:09:00) 
Deminki haliyle anlaşılmıyordu,şimdi tamam.yıkılana kadar ne yapsak kardır diye bakıyorlardır muhakkak.şikayetlik çok halleride yok,belediye gelip yıkacak binayı,prosedür sürüyordur mutlaka.


  • duptıs  (10.01.20 01:21:26) 
elektriği bölgedeki elektrik dağıtım şirketine, içindekileri belediyeye şikayet edeceksin


  • argent dawn  (10.01.20 01:24:04) 
yıkım ekiplerini bilemem. Belediye illaki bir süre içinde binayı boşaltmaları gerektiğine dair bir uyarı göndermiştir. Büyük ihtimalle o süre bekleniyordur. Yıkım ekipleri planlanan tarihte gelip yıkıma başlayacaktır. Ha ben illa şikayet edeceğim diyorsan ilgili makam belediye.

kaçak elektrik olayını elektrik dağıtım firması güzel bir şekilde tahsil eder. acıta acıta alır parayı. siz ihbar edecekseniz oraya edebilirsiniz.
  • draconas  (10.01.20 15:09:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.