[]

7 aylık bebek için hangi bölüme gitmeli

öncelikle selamlar saygılar sunuyorum

7 aylık bebeğimizi normalde takip eden bir çocuk doktorumuz var tabi ama şu anki sıkıntımız biraz daha dermatoloji ile alakalı. egzema olduğundan şüphelendiğimiz şeyler var, annesinde de egzema var çünkü, dayısında, anneannesinde de var. kalıtsal bir şey anladığım kadarıyla.

neyse, bu sorun için her zamanki doktoruna mı götürsek, normal cildiyeye götürsek bebek için bakarlar mı? yoksa çocuk cildiye uzmanı mı araştırmalıyız?

istanbul avrupa yakasında doktor tavsiyesine de açığız bu arada.

teşekkürler

 
@kingcyrax, çocuk doktorundan memnunuz yalnız dermatoloji uzmanına görünmek mi gerekir diye düşünüyoruz, eğer dermatoloji uzmanı tavsiyesi varsa değerlendirmek isteriz. teşekkürler yine de.


  • emfuzi  (09.01.20 13:42:52) 
anasında var, dayısında var, egzama olduğunu düşünüyoruz diye kendi kendinize düşünmeyin. kendi doktorunuzdan memnunsanız önce kendi doktorunuza gösterin. cildiyeye yönlendirecek kadar ciddi, çocuk doktorunu aşan bir durum varsa zaten yönlendirir.


  • kibritsuyu  (09.01.20 13:49:59) 
böyle durumlarda kendi doktoruna götürün ve durumu aciklayin.
o zaten yönlendiriyor ya da merak etmeyin diyor.

  • cedex  (09.01.20 18:23:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.