[]

Ekstra bagaj satın alma

Yurtdışı uçuş için pegasus'un da thy'nin de sitesinde bulamadım. THY'nin sitesinde ekstra bagaj hesaplayıcı diye bi sayfa var orada da en fazla 10kgya kadar seçtiriyor kg başı 8€ diyor. Muhtemelen halihazırda olan bagajın kilo aşımı için satılan paket bunlar.

Ben ikinci hatta belki üçüncü bagaj nasıl alınıyor kaç para oluyuor onu merak ediyorum bilgisi olan var mı? Havalimanında inince görüyorum bazen böyle bir araba dolusu bavulla gelenler oluyor.

Bir de THY'nin sitesinde "Spor ekipmanı/enstrüman gibi özel olarak tanımlanmış eşyalar fazla bagaj statüsünde değerlendirilemez. Özel statüdeki bagajlar satış ofisleri üzerinden satın alınabilir." yazıyor. Yani bir bagaj veriyorsam bir de gitar vermek istiyorsam sıkıntı çıkmıyor anladığım kadarıyla önceden belirtilerek alınırsa?

 
hocam bunu ancak müşteri hizmetleri söyleyebilir. genelde fazla bagaj için kg başına ücret ödersiniz. ben şu ana kadar buna denk geldim. ama parça bagaja sınır getiren uçuşlar da var. bu sizin bilet sınıfınıza, gideceğiniz ülkeye göre değişiklik gösteren bişey. net olarak 5 parça 10 parça diyemeyiz.


  • elorelia  (08.01.20 16:53:35) 
ekipman için özel bagaj kodları var (golf çantası glf iken müzik ekipmanı mzk gibi mesela) ve farklı davranılabiliniyor.. çağrı merkezini ararsanız thy'de yardımcı olurlar. pegasus'ta ise online checkin sırasında ekstra bagaj satın alabiliyorsunuz


  • argent dawn  (08.01.20 17:05:42 ~ 17:45:31) 
business bilet almanı öneririm ekstra bagaj yerine...


  • sunriseee  (08.01.20 23:41:03) 
Businessin de ekstra 10 kg hakkı oluyor sanırım yine 2 parça olmuyor. Baktım da ona.

Bir arayalım biz teşekkürler
  • mirafiori  (09.01.20 02:12:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.