[]

elektrikli bisiklet tavsiyesi

evim işyeri arası 20 km. araba benim için çok pahalı. kaldırımda kullanmak istiyorum. katlanabilir olanlara kayıyorum çünkü metrobüse falan binebiliyorum. ofise çıkartabiliyorum. ama derseniz konforlu değil. götün ağrıyacak. o zaman normal elektrikli de düşünebilirim.

motor veya scooter istemiyorum.

bütçe 15bin e kadar var.

aliexpress e pek güvenmiyorum. istanbulda satılan veya tr de satılan bir ürün olursa daha iyi olur benim için.

 
goccia city zero. sıfırını 3 3.5 arasına bul al... bana dua edersin.


  • Tears of Devil  (08.01.20 12:53:55) 
Bisiklet kaldırımda sürülmez, kaldı ki elektrikli bisiklet gibi ağır bir bisikletle insanlar için tehlike yaratırsınız.

Bence kiralama durumunuz varsa bir hafta deneyin o yolu, sonra ciddi olarak araştırmanıza devam edin. Yoksa 14-15 bin verdiğiniz şey evde bir köşede bekleyecek.
  • buf-e kür  (08.01.20 14:06:04) 
20 + 20 yani 40 km gocia city zero ile gidemezsiniz.
Toplamda 25 km falan yapilabilir bir sarj ile. Is yerinde sarj imkani varsa bilemem.

Bir de kendisinin hizi ortalamada 15-16 km/sa gibi oluyor. Maksimum 25 dese de surekli 25 ile gidemiyorsun. Konforu da dusuk zaten.

Ayrica yol profili de cok onemli. Verdigim mesafeler dumduz bir arazi icin gecerli. Yokusta durum farklilasir.

Tek yon 1 saat civari bisiklet kullanmak her babayigidin harci degildir. Gocia gibi bir bisikletle titresimden kalca, kollar ve kafa bir tuhaf olur.

Gocia city zero kullanicisiyim. 2 tane var hatta. Oluculer yuzunden satmadim kullaniyorum. Gunde 10-12 km civari kullaniyorum. Titresime dikkat cok konforlu bir bisiklet degil ne yazik ki. Ama elektrigine kurban olayim onun.
  • ozdek  (08.01.20 18:41:03) 
Carraro Kifuka var bende çok rahat 50 km yapıyor. Dağ bisikleti olduğu için hoplaya zıplaya gitmek için de uygun. Fiyatı 14 civarı ama 2. El temiz denk getirebilirsiniz.


  • creepy  (08.01.20 21:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.