[]

en kullanışlı duşakabin modeli

var mı tavsiyeniz?

cam istiyorum ama bazıları patlıyor... alanım dar. 90 a 90 sığabilecek..

tesekkurler

 
cam aldım, almaz olaydım. italyan malı cam duşakabin aldım evin her 2 banyosuna da. şimdi hangi banyoda yıkanacak olsam korkuyorum. insanlık hali başım dönse ayağım kaysa düşsem cam yüzünden ölürüm kesin.birde inanılmaz su lekesi tutuyorlar. temizlemek mümkün değil neredeyse. vakit ayırman gerekiyor temizlemek için. ama plastiklerin görüntüsü çekilecek gibi değil. ben yinede plastik alırdım şimdiki aklım olsa.


  • Tears of Devil  (07.01.20 23:07:04) 
Camdan korkmayın. Temperli oluyor zaten hepsi patlasa da o minik parçalar kesmez ki zaten gerçekten sağlamdır kolay patlamaz.
Ev sizinse yeri fayans yapıp o bölgeyi camla kapatın derim, ayrıca tekne olmasın (yalıtım yapılmalı tabi)

  • kisa  (07.01.20 23:12:38) 
evet su lekesi oluyormuş ama plastikler de çok çirkin.. füme rengi düşünüyorum belki o zaman su lekesi olmaz :)
markası nedir duşakabininizin?

yalıtımdan kasıt nedir?
  • omonia  (07.01.20 23:19:37) 
Bluedus diye bir yere yaptırdım ben.

Yalitimdan kastım şu, banyoda duşa kabin olacak bölge kırılır, altına su yalıtımı yapılır üzerine gebekde tırtıklı kaydirmayan bir fayans seçilir ki duşa kabin için fayans bakıyorum derseniz rahat olur. Zemin öyle yapıldıktan sonra duşa kabin yapılır. Banyo zemini ile aynı mümkünse bir iki santim kadar çukurda olur.
  • kisa  (07.01.20 23:23:48) 
Cam duşkabin ne yazıkki pişmanlık. Parçaları da ne yazıkki kesiyor. Patlaması için darbe alması da gerekmiyor. Firmaların neredeyse tamamı duşakabinin camı patladığında bunu garanti kapsamında saymıyor ve sizden ücret talep ediyorlar.

Plastik en mantıklısı.
  • GoodMorningTeacher  (07.01.20 23:23:58) 
Şöyle bir senaryo söyleyeyim, plastik dediğiniz parça sizin üzerine dusmeniz sonucu kırılırsa boydan boya yarar. Bıçak gibi olur. Temperli cam ise en fazla yüzeysel minik çizikler bırakır.
Evet. Zaman zaman kırılabilir kendi kendine ama gerçekten küçük ihtimal. Oldukça da sağlamdır normal cama göre.
Çok çok korkunuz varsa temperli lamine cam yaotirirsiniz hiç bir şey olmaz. Yani kırılsa da zarar vermez.
  • kisa  (07.01.20 23:30:33) 
Düz Cam kullanıyoruz ama büyük bizimki, bir duşakabinciye yaptırmıştık, çok seviyorum duşakabin sevmek de neyse :)
Her duş alan su çektirme zımbırtısıyla camdaki su damlalarını siliyor, iki dakikalık iş, külfet gelmiyor. Haftada bir de rossman ın cam temizleyicisini sıkıp duruluyoruz, tertemiz oluyor.

  • somethinginthewayshemoves  (08.01.20 01:20:55) 
Alanın ne kadarsa sınırlarını plastik kayan kapı şeklinde kapla, yerler düz fayans kalsın


  • Hakan1980  (08.01.20 01:57:49) 
cam dusakabini 2 yil once yaptirirken leke birakmayan filmli yaptirmistik cok memnunuz. mutlaka sorun


  • brkylmz  (08.01.20 10:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.