[]

Banggood

selam.

Banggood'dan 60 liralık bir şey geldi. 15 lira postahane'de vergi aldılar.

kapıya teslim için postacı gelmiş. kağıt bırakmış. kapıdan teslim edilirse vergi alınmaz diye biliyorum.

ayrıca banggood zaten vergi dahil tahsilat yapmıyor mu ?

bir de postane'den evrak vermediler ?

 
postacı kapıda da alır o ücreti, gümrük sunum ücretini banggod tahsil edemez (daha tam neye göre hesaplandığı bile belli değil zaten, devlet bi tarafından da uyduruyor olabilir), gümrük vergisi hesaplanırken bu ücret dahil mi değil mi bilmiyorum ama sadece gümrük vergisi değil o tahsil edilen.
çin sitelerinin vergi dahil tahsilat yaptığını sanmıyorum, sadece amazon'da gördüm onu şimdiye kadar.

  • gkhncnzdgn  (07.01.20 21:11:53 ~ 21:12:36) 
Kargo olarak turkey direct mail seçtiğinde vergiler dahil oluyor.


  • Murtazaaylak  (07.01.20 22:04:16) 
direct mail saçtik bu yüzden fiyat arttı.

yeni bir sipariş vereceğim tırsıyorum. ptt mi yanlış hesaplıyor fazladan mı alıyorlar vergiyi acaba ?
  • kulustur  (07.01.20 22:17:24) 
ptt tahsilat için yada alınan vergi için evrak vermesi gerekmez mi ?


  • kulustur  (07.01.20 22:21:16) 
Destekle iletişime geçin geri ödeme yapmaları lazım vergiyi.


  • bahoho  (07.01.20 23:35:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.