[]

Banka kredi kartı limiti artırmıyor

Selam duyuru,

Cidden kafayı yiyeceğim. Hani artık gurur meselesi yaptım sırf o yüzden uğraşıyorum. Context olarak, öğrenciliğim falan sırasında bile bir kere kart borcu geciktirmemiş biriyim. Genelde hesap kesim gününde öderim komple.

Ama kart limitimi artırmıyorlar bir türlü. Şu anda maaşımın 4'te 1'i bile değil kart limiti. Arkadaşlarıma maaşlarının 2-3 katı limit vermişler hep anlamadım. Bankaya gittim bugün onlar da çözemediler. Sebebini anlayamadım bir türlü, fikri olan var mı?

Ek olarak banka önerisi olan var mı? Enpara'ya mı geçsem diyorum.

 
Bugün aynı benim de başıma geldi. Uçak bileti alacaktım Uzak Doğu için. Artırmadılar limiti ben de iptal edin o zaman dedim ettiler :)


  • you  (07.01.20 19:06:56) 
Kullanmadığınız ama toplam limitinizi düşüren başka bir kredi kartınız olabilir mi başka bir bankadan? Benim hesabım bile olmayan bir bankadan çıkardıkları, teslim almadığım halde kredi kartı limitimin çoğunu kullanan bir kart varmış, bankaları araya araya bulup kapattırmıştım, sonra limitimi yükseltebilmişlerdi.


  • opucuk baligi  (07.01.20 19:12:42) 
Başka sadece zamanında kyk için verilen bir kart var, onu da sordular bugün söyleyince onu karttan saymıyoruz yaptılar.


  • aguen  (07.01.20 19:17:16) 
Bir bankadan 20K lik kk var.
15 yıldır çalıştığım banka 2K lik kk vermedi.

  • prizmatik  (07.01.20 19:40:09) 
Borcu ödediğiniz tarih genelde ayın kaçı? Ve kartın ne kadarlık limitini kullanıyorsunuz ay içinde?
Bu soruların yanıtına göre cevap vereceğim

  • goodman  (07.01.20 20:14:25) 
@goodman her ayın başında ve ortasında güncel borç neyse komple ödemişim birkaç aydır. kartın limiti 3500, ortalama 3000 falan kullanıyordum ama iki aydır 6000 harcamışım 3000 harcayıp borcu ödeyip tekrar harcamışım vs.


  • aguen  (07.01.20 20:31:52) 
isim yok gelirim yok baya bir suredir 20klik kart veriyorlar bana ben istemiyorum diye iptal ettim. mantik yok demek ki


  • monicapp  (07.01.20 21:30:40) 
Size verilecek olan toplam kredi kartı limitine ulaştığınız içindir, hangi bankaya giderseniz gidin hepsi aynı havuzdan besleniyor.

BDDK sıkı tutuyor bu konuda bankaları, zamanında önüne gelene dağıtıp milleti borçlandırıp topluma sıkıntı yaratmışlardı, bence iyi de yapıyor BDDK bunu sıkı tutarak.

Başka bankadan kartınız olmadığına eminseniz, maaş belgelerinizi bankaya gönderip yeni bir limit çalışması yapılmasını isteyin.

Ben zamanında ortalaması 8-10 bin olan 5 kredi kartı, yoğun çalıştığım bankadan da 50 bin limitli kart sahibiydim.

Aidat ve takip yüzünden diğer kartların hepsini iptal ettim, tek bir kart ve ortalama 50 bin limitim var.

Toplam 50 binlik 5 tane kart iptal ettiğim halde başka bir bankadan limitli kart alamıyorum, kart istedim 0 limitli geldi :)
  • John Bloor  (08.01.20 08:18:29) 
Başka bankaya sorun . İşbankası 0 limitli kredi kartı verirken Teb 15 bin liralık kart yollamıştı


  • nadalforever86  (08.01.20 12:31:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.